❌İndirim Bitti! Taahhütü olmayan kaçırmasın(Turkcell paket)

Benim TT taahhüdüm 20 gün sonra bitiyor şimdi buna numarayı taşımak istesem cayma bedeli ne kadar çıkarırlar bilgisi olan var mı?
Tüm mobil operatörlerde, son ay için cayma ücreti çıkmaz, isterseniz şubeden veya müşteri hizmetleri ile bu konuyu teyit edebilirsiniz.

Numara taşıma işlemi 90 günde bir yapabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 gün kaldıysa bitmesine son aylık faturanı keserler sadece yani son kalan 20 günde kullanmış gibi ödersin başka ödeme yapmazsın
Yanlış bilgi, numaramı taşıdıktan 1 hafta sonra çekim gücünü beğenmediğim için tekrardam numara taşıdım. Turkcellden vodafona sonra tekrar turkcelle döndüm.

bu e devlette e-kayıt sekmesi teknik aksaklık sebebiyle çalışmıyor diyor sizde de öyle mi?

nerde ucuz tarife ben mi göremiyorum? turkcell diye 5gb pakete 240 tl dayamışlar resmen. Yok mu ucuza tarife arkadaşlar maksimum 150 tl olan.
Göz doktoruna gidin.Herkes uygun tarife görüyorda acaba niye bir tek siz göremiyorsunuz? Teşekkür etmek yerine boş yapmada üstünüze yok.

Bende de aynı şekilde hata veriyor. Ne zaman çözülecek acaba merakla bekliyorum.
Bugün turkcelle gittim. Pasajı arayıp 0850 222 2020 nolu numaradan başvurumu iptal ettirdim sonra bayiden işlemimi tamamladılar. Beklemek isteyenler içinse başka bir turkcell çalışanı, kısa süre içinde düzelmesini beklediklerini iletti. Karar sizin

Bugün turkcelle gittim. Pasajı arayıp 0850 222 2020 nolu numaradan başvurumu iptal ettirdim sonra bayiden işlemimi tamamladılar. Beklemek isteyenler içinse başka bir turkcell çalışanı, kısa süre içinde düzelmesini beklediklerini iletti. Karar sizin
Ptesiye kadar beklerim düzelmezse dediğiniz gibi yaparım.

siz de yediniz mi bunu :kekw:
tanıdık turk telekom calısanım söyledi bunu araştırmadım ama inandım açıkçası eskiden aynı gün içerisinde değiştiriyorduk. Ama mantıken yeni bir faturasız hatta geçsem bile taahütlü olsa bile cayma hakkım mevcut bir yol yordam bulunur gibi

Geri