🔥İndirim 🔥Turkcell 60GB 420 TL 20GB 260TL ve daha fazlası #GÜNCELLEME🔥

Ben aynı ilde olmama rağmen yapamadı Türkcell bayi. Faturasız Türkcell kullanıcısıyım. 2 aydır böyle faturalıya geçmek istedim bu tarifeye. Olmuyor dedi.

Ben aynı ilde olmama rağmen yapamadı Türkcell bayi. Faturasız Türkcell kullanıcısıyım. 2 aydır böyle faturalıya geçmek istedim bu tarifeye. Olmuyor dedi.
Hattını Turkcell'e yeni taşıyanlara veriyorlar maalesef başka bir hatta geçip tekrar geçmeyi deneyebilirsiniz

türk telekom güzel paketlerle hat taşımayı 200 TL ye kadar güzel paketlere indirince diğer operatörler tutuştu :) şerefsizler 600-700 tl çekiyorlardı fiyatlara.

Hemen aninda geciriyorlarmi. Bugun gecsek bime yarin tekrar turkcelle geciliyormu
geçmesi 2-3 gün sürüyor. geçtikten 1 gün sonra gidip turkcelle başvurun ona da geçmesi 2-3 gün sürüyor. yani toplamda 1 hafta olmadan bitiyor süreç. ben bime geçtim dün de turkcelle geri geçtim yarın sabah hattım açılacak. 60gb 420tl

geçmesi 2-3 gün sürüyor. geçtikten 1 gün sonra gidip turkcelle başvurun ona da geçmesi 2-3 gün sürüyor. yani toplamda 1 hafta olmadan bitiyor süreç. ben bime geçtim dün de turkcelle geri geçtim yarın sabah hattım açılacak. 60gb 420tl
bazıları da türk telekom ile yapıyordu, hangisi süreç olarak daha hızlıdır acaba?

Turcellde 60 gün sonra tarüfem bitiyor şuan 50 gb 2000dk 3 ay 325 9 ay 450 tl 419 felan geliyor sizce geçilir mi

Bu arada bimcell.hangi alt yapi kullaniyor.cekimi falan nasil

Turcellde 60 gün sonra tarüfem bitiyor şuan 50 gb 2000dk 3 ay 325 9 ay 450 tl 419 felan geliyor sizce geçilir mi
Güzel tarife 50gb 60gb farkı etkilemeyecekse kullanılır

Geri