Hattını Turkcell'e yeni taşıyanlara veriyorlar maalesef başka bir hatta geçip tekrar geçmeyi deneyebilirsinizBen aynı ilde olmama rağmen yapamadı Türkcell bayi. Faturasız Türkcell kullanıcısıyım. 2 aydır böyle faturalıya geçmek istedim bu tarifeye. Olmuyor dedi.
Eyvallah öğrenirsem buraya yazarım.Herhangi bir bilgi yok bu konuda bayilere gidip sorabilirsiniz
Hemen aninda geciriyorlarmi. Bugun gecsek bime yarin tekrar turkcelle geciliyormubime gidip bimcelle geçin faturasız sonra tekrar turkcelle gidin. Türk telekom ve vodafone ile uğraşmayın. Ben de yarın geçicem inşallah
geçmesi 2-3 gün sürüyor. geçtikten 1 gün sonra gidip turkcelle başvurun ona da geçmesi 2-3 gün sürüyor. yani toplamda 1 hafta olmadan bitiyor süreç. ben bime geçtim dün de turkcelle geri geçtim yarın sabah hattım açılacak. 60gb 420tlHemen aninda geciriyorlarmi. Bugun gecsek bime yarin tekrar turkcelle geciliyormu
bazıları da türk telekom ile yapıyordu, hangisi süreç olarak daha hızlıdır acaba?geçmesi 2-3 gün sürüyor. geçtikten 1 gün sonra gidip turkcelle başvurun ona da geçmesi 2-3 gün sürüyor. yani toplamda 1 hafta olmadan bitiyor süreç. ben bime geçtim dün de turkcelle geri geçtim yarın sabah hattım açılacak. 60gb 420tl
süreç hepsinde aynıbazıları da türk telekom ile yapıyordu, hangisi süreç olarak daha hızlıdır acaba?
Bu arada bimcell.hangi alt yapi kullaniyor.cekimi falan nasilgeçmesi 2-3 gün sürüyor. geçtikten 1 gün sonra gidip turkcelle başvurun ona da geçmesi 2-3 gün sürüyor. yani toplamda 1 hafta olmadan bitiyor süreç. ben bime geçtim dün de turkcelle geri geçtim yarın sabah hattım açılacak. 60gb 420tl
türk telekomBu arada bimcell.hangi alt yapi kullaniyor.cekimi falan nasil