🔥İndirim 🔥Turkcell 60GB 420 TL 20GB 260TL ve daha fazlası #GÜNCELLEME🔥

bime gidip bimcelle geçin faturasız sonra tekrar turkcelle gidin. Türk telekom ve vodafone ile uğraşmayın. Ben de yarın geçicem inşallah

Dostum Turkcell tarifem 25 güne bitecek. Tuek telekom paket önerin var mı ucuz yollu. 10-15gb internet falan yetecektir.
Ekran Resmi 2025-09-17 04.12.03.webp

Eğer Turk Telekom olması zorunluysa bu ikisi ancak önerim Turkcell'e tekrar geçerek eğer kampanya illerinden birindeysen soldaki paket değilsen sağdaki paketlerden birini tercih etmen olur. Operatör farkından dolayı

Ekran Resmi 2025-09-17 04.13.08.webp
Ekran Resmi 2025-09-17 04.14.11.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben istanbulda ikamet ediyorum ama her hafta sonu kırklareliye gidiyorum, listede Kırklarelide var. Oradaki bir Türkcell bayisinden bu tarifelerden birine geçebilirmiyim.
Evet, hiçbir şart yok oradaki bir şubeye gitmeniz yeterli bugün itibariyle Bursa'dan aldığım hattım aktifleşti benimde.

Bir konuda danışmak istiyorum başıma geldide. Annem - Ben ikimizde Vodafone ye 10.ay da geçtik. Benim taahhütüm 10.ay da annemin ki ise 15.09.25 tarihinde 1 ay öncesinde bitmiş. 610 tl fatura ödeyeceksiniz diyor vodafone . Aynı zamanda geçtik 1 ay önce nasıl bitti diyince de net bilgi veremiyorlar , önceki personel böyle böyle dedi dediğimizde de onun adına özür diliyorlar sadece. Neyse sorum şu. Annemin taahhüdü bittiği için 1 aylık kullanım 610 tl dedi vodafone. Şu an türkcell e geçsek kullandıgımız gün kadar mı ödeyeceğiz yoksa 5 gün bile kullansa 610 tl ödemek zorunda mıyız ? başına gelen bilen var mı . Taahhüt bittikten sonra geçişte nasıl oluyor ?
Muhtemelen o faturayı ödemeni isteyecekler ancak hukuki olarak haklısınız peşine düşseniz hakkınızı alabilirsiniz daha önce hiç başıma gelmedi bu yüzden net bir şey söyleyemiyorum

Ben kullanıyorum ama 60gb 10gb gibi:) ne güzel değil mi… bu kadar hızlı nasıl biter ya 60gb paketim var korka korka harcıyorum

Turkcellde kalmayi tercih ederim ama bu paketlere Turkcelli olduğumdan dolayı erişemiyorum.
Faturasıza geçiş yapıp tekrar geçiş yapabilirsiniz 4 gün bekleyerek aynısını yaptım bende

Ben kullanıyorum ama 60gb 10gb gibi:) ne güzel değil mi… bu kadar hızlı nasıl biter ya 60gb paketim var korka korka harcıyorum
Bende deneyeceğim bakalım muhtemelen bir bit yeniği var bu işte

Hocam Turkcell'mi ona göre geçeceğim. 12 Yıl TT kullandım son zamanlarda 30 gb- 40 gb ile ay sonunu getiremiyordum. Vodafoneye geçtim bu 12 yıl üstüne korkarak Vodafoneye geçtim. 18 gb paket ve verdiği hediyeler ile falan bitiremiyorum. ay sonu rahat 5 gb falan boşta kalıyor. Turkcell'de öyleyse vodafone ile davam edicem.

Bir konuda danışmak istiyorum başıma geldide. Annem - Ben ikimizde Vodafone ye 10.ay da geçtik. Benim taahhütüm 10.ay da annemin ki ise 15.09.25 tarihinde 1 ay öncesinde bitmiş. 610 tl fatura ödeyeceksiniz diyor vodafone . Aynı zamanda geçtik 1 ay önce nasıl bitti diyince de net bilgi veremiyorlar , önceki personel böyle böyle dedi dediğimizde de onun adına özür diliyorlar sadece. Neyse sorum şu. Annemin taahhüdü bittiği için 1 aylık kullanım 610 tl dedi vodafone. Şu an türkcell e geçsek kullandıgımız gün kadar mı ödeyeceğiz yoksa 5 gün bile kullansa 610 tl ödemek zorunda mıyız ? başına gelen bilen var mı . Taahhüt bittikten sonra geçişte nasıl oluyor ?
Kullandığın gün kadar, hatta hemen Vodafoneyi arayıp hattı faturasıza döndürebilirsin daha fazla günlük kullanım yansımasın diye, zaten 2 gün geçmiş çok bir şey yansımaz.

O taahhüt meselesi saçma bana da yapıyorlar onu. Mesela ayın 14ünde geçersen ve tarife 15inde yenileniyorsa o bir günü 1 fatura dönemi sayıyor.

Kullandığın gün kadar, hatta hemen Vodafoneyi arayıp hattı faturasıza döndürebilirsin daha fazla günlük kullanım yansımasın diye, zaten 2 gün geçmiş çok bir şey yansımaz.

O taahhüt meselesi saçma bana da yapıyorlar onu. Mesela ayın 14ünde geçersen ve tarife 15inde yenileniyorsa o bir günü 1 fatura dönemi sayıyor.
Annemin taahütü 15 inde bitmiş. 1 senesi yani. Şu an türkcelle geçirsem kullandığı gün kadar mı ödeyecek ? 3 gün dahi kullansa 1 aylık sabit o fiyatı ödeyecek diye , kullan 15-20 gün anne dedim kendisine :D

Annemin taahütü 15 inde bitmiş. 1 senesi yani. Şu an türkcelle geçirsem kullandığı gün kadar mı ödeyecek ? 3 gün de kullansa 1 aylık sabit o fiyatı ödeyecek diye , kullan 15-20 gün anne dedim kendisine :D
Evet kullandığı gün kadar öder. Hemen faturasıza geçerseniz 2 günlük ücret yansır faturasıza geçmeden başka operatöre geçerseniz de 3-4 gün geçiş işlemi sürer 5-6 günlük ödersiniz toplam.

Vodafone ile benzer bir süreç yaşadım ben de, ben taahhüt yeniledim uygun fiyat verdikleri için.

Son düzenleme:
Evet kullandığı gün kadar öder. Hemen faturasıza geçerseniz 2 günlük ücret yansır faturasıza geçmeden başka operatöre geçerseniz de 3-4 gün geçiş işlemi sürer 5-6 günlük ödersiniz toplam.

Vodafone ile benzer bir süreç yaşadım ben de, ben taahhüt yeniledim uygun fiyat verdikleri için.
Teşekkürler bilgi için o halde turkcell e geçireceğim annemi. En uygun tarife şu an onda gözüküyor.

Geri