Arama sonuçları: *

1. B

Kasam Kaç MM'lik Sıvı Soğutma Destekler?

Tamam hocam teşekkürler enermax modeline bakacağım aklımda bulunsun :)
  2. B

9700x işlemci ile kullanacağım. 240mm'lik sıvı soğutma işimi görür mü?
  3. B

Teşekkürler hocam yardımınız için :)
  4. B

Teşekkürler hocam. Önerebileceğiniz sıvı soğutma var mıdır peki?
  5. B

Üst taraftaki mesh alanı kendim ölçtüğümde tam 30cm geliyor. 360mm'lik sıvı soğutmaların radyatör uzunlukları 390mm-400mm arası yazıyor genelde. Yüksek ihtimalle desteklemiyor üst taraf. Soğutucuyu üst tarafa takmamla ön tarafa takmamın herhangi bir sıkıntısı olur mu hocam?
  6. B

https://ventocase.com/urun/vg07f/ Kasa olarak bunu kullanıyorum ama anlayamadım kaç mm'lik sıvı soğutma alacağımı. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
  7. B

Sistem Yükseltiyorum Sizce Nasıl?

3. sayfada bahsetti hocam. O yoruma bakabilirsin. 15 faz önerdiği anakart.
  8. B

Attığınız patriot için demiştim hocam RGB istiyorum diye. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Patriot veya g.skill almayı düşünüyorum. Karar vereceğim artık birine :)
  9. B

Teşekkür ederim. RGB almayı düşünüyorum hocam. Yükseltmişken tam olsun dedim. Sizin attığınız XPG ve https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-gskill-f5-6000j3038f16gx2-tz5nr-trident-z5-neo-rgb-ddr5-32gb2x16gb-6000mhz-pc-fiyati,2511066.html bunu düşündüm. RGB olarak başka tavsiyeniz varsa bakarım hocam.
  10. B

Corsair, kingston, gskill bu markalardan almak sıkıntı yaratmaz herhalde o zaman?
  11. B

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın :) Sistemi kesinleştirdim ama aklımda bir soru işareti kaldı. Sistem sizinkiyle aynı oldu tavsiye verebilirsiniz diye düşündüm. Ryzen 7 9700x alacağım. Anakart MSI MAG B650 TOMAHAWK alacağım...
  12. B

Bilgiler ve tavsiye için teşekkürler hocam.
  13. B

Benim şu anki anakartım micro ATX miş. Hava soğutucu kullanıyorum ve ramler ile arasında çok az bir mesafe var. Micro ATX diye tekrar micro ATX bakıyordum. İyi ki sormuşum size ATX almam daha iyi olacak sanırım. Dezavantajı olur mu?
  14. B

O zaman tavsiye ettiğiniz anakartı alacağım. Daha mantıklı olacak hocam. 1738956571 Hocam ATX ve micro ATX arasındaki fark nedir?
  15. B

Anladım hocam. Msi mı tercih edeyim? F/p olarak başka anakart tavsiyeniz var mıdır?
  16. B

İkiside aynı hocam sadece sizin attığınız ATX benimki micro ATX aralarındaki fark nedir?
  17. B

Maks 8 hocam
  18. B

Çok teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için. Zahmet olmayacaksa konu başlığın altındaki ilk yazdığım konuya bakıp anakart ve işlemci uyumi hakkında bilgi verebilir misiniz acaba? Pek anlamıyorum uyumlu mudur sizce sorunsuz kullanır mıyım? Şu anakart ile daha iyi olur vs. Tavsiye verebilir...
  19. B

Yardım Hangi AM5 işlemciyi almalıyım?

Tamam hocam teşekkür ederim.
  20. B

Yardım Hangi AM5 işlemciyi almalıyım?

Teşekkürler hocam fikriniz için :)
Top Bottom