Arama sonuçları: *

1. 5

Hepsiburada pc toplama

İstanbul'a yakınım ama beğendiğim sistem mağazada satilmiyormus linke basin goreceksiniz. https://www.itopya.com/tars-g1650s-gigabyte-gtx-1650-super-oc-4gb-amd-ryzen-5-1600-8gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/ 1598621516 Eğer görürse olabilir.
  2. 5

Hepsiburada pc toplama

Işlemci AMD RYZEN 5 2600 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 12nm olacak. Ana Kart:GIGABYTE A320M H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX olacak. Ekran Kartı:GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER WINDFORCE OC 4GB GDDR6 128 Bit Kasa: POWER BOOST VK-G3701B 550W 80+ ARGB TG Mesh Panel Siyah USB...
  3. 5

Hepsiburada pc toplama

Size direk itopyadaki linkini atayim.
  4. 5

Hepsiburada pc toplama

Istediğim parçalar yok orda.Vatandan alcaktim orda da Ryzen 5 2600 yok :/
  5. 5

Hepsiburada pc toplama

Itopya hakkında fikrinizi pek anlamadım tekrar detayli yazar mısınız? Belki itopyaya güvenmemi sağlayabilirsiniz. Montaj işlemi pek önemli değil ben hallederim ama farkli saticilardan aldığım ürünler tek kargoda mi geliyor? 2-3 tane hepsiburada var.Digerleri farklı saticilar
  6. 5

Hepsiburada pc toplama

Merhaba, Hepsiburada'dan bilgisayar toplasam parçalar ayrı kargolarla mi geliyor yoksa tek bir kargoda mı? Bunu sormamın nedeni itopyadan bir kasa beğendim bütün parçaları sadace hepsiburada'da var.Itopyadan almama sebebimde korkuyorum cidden Google Maps yorumlarina baktım çok fazla olumsuz...
  7. 5

itopya'dan pc alinir mi

Hangi videoya bakayım
  8. 5

itopya'dan pc alinir mi

Bana o lazım işte :/ 1598514842 Itopyaya guvensem mi ya bi pc alalim dedik dustugumuz duruma bak
  9. 5

itopya'dan pc alinir mi

Game garaj'da kendin topla olayı var mi?
  10. 5

itopya'dan pc alinir mi

Neden?
  11. 5

itopya'dan pc alinir mi

Itopyadan bir kasa beğendim almayi düşünüyorum yorumlarına baktim %90'ini olumsuz yorum.Bazilari gec geliyor demis bazilari gelmiyor demis bazilari cizik demis bazilari ezik büzük demiş ne yapmam lazım alayım mi itopyadan?
  12. 5

4200 bütçem var pek anlamiyorum toplamama yardim eder misiniz?

https://www.itopya.com/tars-g1650s-gigabyte-gtx-1650-super-oc-4gb-amd-ryzen-5-1600-8gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/ Bu nasıl peki? Bi kendince birde az önceki arkadaşın attigiyla kıyaslar mısınız?
  13. 5

Başka bir siteden link koymak yasak mi başka bir şey göstermek istiyorum iyi mi kötü mü diye
  14. 5

4200 lira bütçem var(monitör dahil değil) PC'den pek anlamiyorum.Sistem toplamama yardim edebilir misiniz?
Top Bottom