Hepsiburada pc toplama

55dolar55

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba, Hepsiburada'dan bilgisayar toplasam parçalar ayrı kargolarla mi geliyor yoksa tek bir kargoda mı? Bunu sormamın nedeni itopyadan bir kasa beğendim bütün parçaları sadace hepsiburada'da var.Itopyadan almama sebebimde korkuyorum cidden Google Maps yorumlarina baktım çok fazla olumsuz yorum var güvenemiyorum.

İşi güzel gidip sorun yaşamayan puan vermiyor ki iyi olsun. PC parçasında sorun çıkıyor sorumlusu itopya oluyor :D garip.
Hepsiburada montaj işlemi yapmıyor.

ben hepsiburadadan anakart ram soğutucu aldım hepsi beraber geldi
satıcısı hepsiburada'ydı

İşi güzel gidip sorun yaşamayan puan vermiyor ki iyi olsun. PC parçasında sorun çıkıyor sorumlusu itopya oluyor :D garip.
Hepsiburada montaj işlemi yapmıyor.

Itopya hakkında fikrinizi pek anlamadım tekrar detayli yazar mısınız? Belki itopyaya güvenmemi sağlayabilirsiniz.

Montaj işlemi pek önemli değil ben hallederim ama farkli saticilardan aldığım ürünler tek kargoda mi geliyor? 2-3 tane hepsiburada var.Digerleri farklı saticilar

Satıcıdan satıcıya değişir, Hepsiburada kendi sattığı ürünleri beraber gönderiyor. Sinerji'ye de bakabilirsin, müşteri memnuniyeti olarak daha iyi.

Işlemci AMD RYZEN 5 2600 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 12nm olacak.
Ana Kart:GIGABYTE A320M H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX olacak.
Ekran Kartı:GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER WINDFORCE OC 4GB GDDR6 128 Bit
Kasa: POWER BOOST VK-G3701B 550W 80+ ARGB TG Mesh Panel Siyah USB 3.0 Mid
SSD:WD 480GB Green SATA 3.0 2.5" SSD (545MB Okuma / 465MB Yazma)

Sistemi bu şekilde yükselterek alicam buyrun linki:https://www.itopya.com/tars-g1650s-...n-5-1600-8gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-PC/

Yazmam uzun sürdü kusura bakmayın telefondayim

Işlemci AMD RYZEN 5 2600 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 12nm olacak.
Ana Kart:GIGABYTE A320M H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX olacak.
Ekran Kartı:GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER WINDFORCE OC 4GB GDDR6 128 Bit
Kasa: POWER BOOST VK-G3701B 550W 80+ ARGB TG Mesh Panel Siyah USB 3.0 Mid
SSD:WD 480GB Green SATA 3.0 2.5" SSD (545MB Okuma / 465MB Yazma)

Sistemi bu şekilde yükselterek alicam buyrun linki:https://www.itopya.com/tars-g1650s-...n-5-1600-8gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-PC/

Yazmam uzun sürdü kusura bakmayın telefondayim
@Sadeceogrenmekistiyorum bu konuyu gördüğünde çok daha ucuza iyi sistem önerebilir, sistemin kaliteli parçası yok.

Itopya hakkında fikrinizi pek anlamadım tekrar detayli yazar mısınız? Belki itopyaya güvenmemi sağlayabilirsiniz.

Montaj işlemi pek önemli değil ben hallederim ama farkli saticilardan aldığım ürünler tek kargoda mi geliyor? 2-3 tane hepsiburada var.Digerleri farklı saticilar
İtopyadan korkmanıza gerek yok gayet güvenli ve sağlam bir satıcı eğer İstanbul'da iseniz direkt mağazadan alabilirsiniz. Ben sıvı soğutma işlemci psu vs aldım ve bir sorun yaşamadım kargo da söylenenin aksine hızlıydı.

İtopyadan korkmanıza gerek yok gayet güvenli ve sağlam bir satıcı eğer İstanbul'da iseniz direkt mağazadan alabilirsiniz. Ben sıvı soğutma işlemci PSU vs aldım ve bir sorun yaşamadım kargo da söylenenin aksine hızlıydı.

İstanbul'a yakınım ama beğendiğim sistem mağazada satilmiyormus linke basin goreceksiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Sadeceogrenmekistiyorum bu konuyu gördüğünde çok daha ucuza iyi sistem önerebilir, sistemin kaliteli parçası yok.
Eğer görürse olabilir.

Geri