Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

Acer Nitro 5 Bluetooth sorunu

Merhabalar. Acer Nitro 5 cihazım var. Benim de, arkadaşımın da bluetooth problemi var. Bluetoothlu kulaklığa bağlanıyoruz, mikrofonu görüyor fakat kulaklığı görmüyor. Sonra kendi kendine kopuyor. Tekrar bağlanmıyor. Cihazı kaldırıp tekrar eklemeye çalıştığımızda bu sefer kulaklığın bt açık...
  2. Asansörcü

Sinyaller dengesiz çalışıyor

Bahsettiğim gibi sigortadan çıktı problem. Sigorta değişti. Artık 4'lü flaşör ve korna çalışıyor fakat kitlerken veya açarken sağ sinyal halen çalışmıyor. Ona da daha müsait bir zaman bakacağız. Yedek sigortayı ellettirmedim, sıfır sigorta taktırdım, 20 TL verdim.
  3. Asansörcü

İnşallah hocam. Yarın bi' sanayiye gidip sigortayı kontrol ettireceğim. Eğer çıkıp da 500-1000 TL fiyat çekerlerse zaten ellerine sigorta verir geri gelirim :D
  4. Asansörcü

Biraz daha araştırdım hocam. 4 tane sigorta kutusu var. 2'si kaput altında, 1'isi sürücü tarafında, 1'isi de yolcu tarafında. Yolcu tarafında olan sigorta kutusunda sinyaller ve 4'lü flaşör için 1 tane 7,5 amper değerine sahip sigorta var. Bir tane de kaput altındaki sigorta kutularının...
  5. Asansörcü

Hocam efsane kasalarda 3 farklı sigorta kutusu bölmesi var. Kaputun altında 2 tane, sürücü tarafında, yolcu tarafında. Kaputun altındakileri kontrol ettiğimde bi' sıkıntı göremedim. Hepsi sağlam gözüküyordu. Sürücü tarafındakini açtım, içindeki kablolar arap saçına dönmüş. Işık yardımıyla bile...
  6. Asansörcü

Teşekkürler.
  7. Asansörcü

Sağ sinyali kontak açıkken verdiğimde çalışıyor. Sol sinyal de çalışıyor. Dörtlüler ve korna çalışmıyor. Dörtlü düğmesi açıkken iki sinyal de çalışmıyor. Arabayı kitlediğimde bütün sinyaller 1, kilit açtığımda 2 sefer yanar. Kilitleyip açtığımda sol sinyal olması gereken şekilde yanarken sağ...
  8. Asansörcü

Laptop kulaklık mikrofonunu görmüyor

Merhaba. Kulaklığımdan ses geliyor fakat mik. çalışmıyor. Aynı kulaklığı telefona takınca mik.de çalışıyor. Nasıl çözebilirim? Aygıt yöneticisinde mikrofon bağlı değil olarak gözüküyor.
  9. Asansörcü

5x rengi ayarlanabilir fan önerisi

Merhabalar. Kasada halihazırda 5 adet Revenge marka fan var. Hepsi ARGB. Şuan sıvı soğutma aldık ve ışığını ayarlayabiliypruz, RAM'lerin de ışığı ayarlanabiliyor. Kasadaki bütün herşeyin ışığını ayarlamak istiyoruz. 5 adet fan var, değiştireceğiz. Gerek kontrolcü, gerek program olsun fark etmez...
  10. Asansörcü

Sıvı soğutma hakkında sorular

Merhabalar. Anakartım Gigabyte A520M DS3H, sıvı soğutucu da Thermalright Frozen Prism 240mm. Sıvı soğutucu montajını yaptım fakat bazı anlamlandıramadığım şeyler var. Önceden stok soğutucu ve Ryzen 5 5600 işlemci vardı. 7 tane de ARGB fan vardı. Şu an 5 tane ARGB fan, sıvı soğutma ve radyatör...
  11. Asansörcü

Motosikletten gelen ses

Motorcu krank degil, subaptan veya egzantrik zincirinden geliyordur dedi. Zincirdense ne olur? Nasil bi sikinti yasarim?
  12. Asansörcü

Motosikletten gelen ses

Herkese merhaba. Motosikletimden bir süredir garip bir ses geliyor. Fark ettiğim bir performans kaybı yok, aküm zayıf olduğu için marş biraz zor dönüyor. Titreşim sanırım biraz arttı, kalkışlarda da sorun yaşıyor gibiyim ve motor normalden fazla yakıyor gibi. Subaplardan olabileceğini düşündüm...
  13. Asansörcü

33K Bilgisayar Müh. Laptop Önerisi

Merhabalar Bir arkadaşım bilgisayar mühendisliğine başladı. 33 bin civarında bütçesi var, üniversite için laptop alacak. Bana şu modeli attı, açıkçası ben çok beğenmedim...
  14. Asansörcü

LOL mavi ekran sorunu

15. Asansörcü

70K motosiklet önerisi

TVS Raider 125 varsa bu fiyat bandında olabilir, Drift L de olabilir ama hizli butce ekleyip satip daha ust bi model alabilirseniz daha guzel olur.
  16. Asansörcü

Yardım Yeni taktığım ram sürekli mavi ekran verdirtiyor HALA AKTİF

BIOS'ta XMP açık mı? Açıksa kapatın.
  17. Asansörcü

Çözüldü✓ PC MAVİ EKRAN İLE ÇÖKTÜ

Minidump dosyalarınızı paylaşın ve etiketleyin.
  18. Asansörcü

Öneri Rtx 2050 amd 5 7000 series Laptopda mavi ekran yiyiyorum

Minidump dosyanızı paylaşın ve etiketleyin.
  19. Asansörcü

Asus tuf gaming a15 mavi ekran

RAM tavsiyesi için başka konu açmanız daha sağlıklı olur.
  20. Asansörcü

LOL mavi ekran sorunu

NVIDIA ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp WHQL bir sürüm kur
Top Bottom