Arama sonuçları: *

1. RinDoChi

RTX 4070Tİ SUPER için NVDIA driver güncellemek mantıklı mı?

arkadaşlar 4070ti super kullanıyorum, 556.14 sürümünü kullanıyorum ve mevcut güncelleştirmeler ve nvdia app güncellemesi var. bu sürümde kalayım mı yoksa güncelleyeyim mi? malum performans ve kararlılık sorunları düzeldi mi?
  2. RinDoChi

R9 5950x çekirdek voltajı 1.45 fazla mı?

evet arkadaşlar r9 5950x aldım bu gün lakin oyunlarda durum bu; hiçbir şey yapmadım sadece xmp açtım ve cs2 oynuyordum. bazen 1.45 1.50v ları bile görüyorum. sıvı soğutucu ile kullanıyorum soğutmam arctic lf II 360 AMD 5000 serisi için 1.35v üzerinde kullanınca problem çıkarttığı ve işlemcinin...
  3. RinDoChi

rtx 4070ti SUPER sistem %70 güç tüketimi problemi

gpu-z ile baktığımda perfcap reason değeri furmark açınca VRel yazıyor ve kartın güç tüketimi asla ve asla %70-80'i geçmiyor. 2k 8x mmsa'da bile denedim. psu fsp hydro g pro 1000w ekran kartı...
  4. RinDoChi

ARCTIC LF II 360 pompadan değişik sesler geliyor ve ısı sorunu

videoya sesi ekledim, +200 mhz PBO ve -25 CO ile cinebench r23 testinde 74-75 derece. 11000 puan alıyor çokluda, teklide ise 1410 puanı yakaladı. sıvı soğutmayı garantiye yollayayım mı? elimde hala idarelik kule tipi var
  5. RinDoChi

Bu ARGB kablo nereye girecek? yardım!

Anakartım MSI B350 Gaming PRO CARBON, yeni kasaya geçtim ARGB fanları var ama anakartta doğru yere mi takıyorum yoksa anakart desteklemiyo mu bilmiyorum. Bu konuda ne yapmam lazım, ne tavsiye verirsiniz? Daha önce ARGB fanı yakmıştım tekrar aynı şeyi yaşamak istemem doğrusu.
  6. RinDoChi

Arkadaşlar akıl lazım para çöp olacak

Sıvı soğutmayı rehberden yardım alarak monte ettim ama benim kasa bayağı küçük geldi. Hemen kasa değiştiremem stok fanla idare mi edeyim yoksa sıkıntısız çalışır mı?
  7. RinDoChi

İNTEL'den AMD'ye geçtim yardım lazım

ne yapmam gerek? i7 8700'den ryzen 5 5500'e geçtim. format atmadım ama bir sorun yok gibi görünüyor. işlemci prime 95'de 4.00GHz'i geçmiyor ve 70 derece oluyor. bu sırada vcore 1.2 gibi değerlerde kalıyor ve 65w'ı geçmiyor . hangi programları kurmalı biostan hangi ayarları yapmalıyım? anakartım...
  8. RinDoChi

PNY CS900 ssd 1 senede bozuldu yardım

yaklaşık 1 senelik olan ve 42.000mb küsür okuma 9000mb yazma yaptığım PNY CS900 SSD bozuldu galiba. oyun güncellemelerimi yaptım ve bilgisayarı kapatmıştım. bilgisayarı yeniden açtığımda bu ssd'de yüklü olan hiçbir oyunum sanki yüklü değilmiş gibi görünüyordu. steam kütüphanemi onarmayı denedim...
  9. RinDoChi

doping hafıza gamebar.exe sorunu

arkadaşlar doping hafıza kullanıyorum, bazen böyle dersin tam ortasında gamebar.exe açık olduğundan kapatıp yeniden başlatın diye uyarı veriyor ve artık çok canım sıkılıyor. hizzmetlerden kapatabilirmiyim, kapatırsam bir sorun olur mu ve nasıl kapatırım? pc yi ders çalışmak için kullanıyorum...
  10. RinDoChi

Rx 5600 xt tuğlalandı

Merhaba dostlar, msi mech oc rx 5600 xt ekran kartım var. Bu kart minningen çıkma ucuza aldım bi bakım yaptım ve kullanıyordum. Daha sonra rahat durmadım ve kartta olan minning bios yerine orjinal biosunu bir şekilde attım. Yani bios orjinal mi bilmiyorum amd nin techpowerup daki biosunu attım...
Top Bottom