Arama sonuçları: *

1. Knnmw

En iyi muadil parfüm markası sizce hangisi ?

Ya herkes parfümünü seçti bir arkadaş hala seçmiyo rastgele atacam en son ona :D
  2. Knnmw

Kenzo marine nasıl onu kullanıyorum demiştiniz
  3. Knnmw

🔥RUST 9.49$ %50 indirimde 🔥

Ya zaten bence* bir oyuna o kadar saat vermek saçma yani hayatı yaşayın babajum :D
  4. Knnmw

tamamdır bakacaz bi sağ olun.
  5. Knnmw

Öneri Para nasıl biriktirilir

Şu olayı yıllar önce babam anlasaydı işler daha mantıklı olurdu işte sizin tam tersi durumdayız bizde. 1738871045 Valla böyle başladım ben biriktirmeye ama okul kantini işi harbiden mantıksız yani evden getiriyorum ben.
  6. Knnmw

Bir ara o akdar abarttım ki okulda adım "para harcamayan adam" diye çıktı yani :D 1738870914 3 yıldır okul kantininden bir şey almıyorum mesela
  7. Knnmw

Cimri olarak her şey çözülüyor kötü bir alışkanlık gibi görülebilir ama hiç bir şeye harcamıyorum ben biriktirmek için. Tabii yatırım yapmazsan değer kaybedebiliyor.
  8. Knnmw

Bizim bura da son zamanlarda çok soğuk mesela çok ilginç buralar daha geçen hafta çok sıcaktı. 1738859958 Arkadaş için bir soru soracaktım o da benimle parfüme girecek bir tane tatlımsı bahar yaz parfümü/meyveli de olabilir önerebilir misin hocam ? Teşekkür ederim bu arada yardımın için.
  9. Knnmw

oo merkeze yakınmış tarsus'taydık bizde şu an değiliz tabii ama harbiden çok sıcak oluyor.
  10. Knnmw

Bu arada alakasız ama mersin'de nerede oturuyorsun bende mersinliyim de merak ettim :D
  11. Knnmw

Yazın bence de gitmez Okulda gider mi peki haftada 1 2 gün sıksam mesela ? Normalde okulda kullanmayı düşünmüyom da hani mesela bir gün sıkasım geldi diye.
  12. Knnmw

born in roma intensi sadece kış için mi kullanabilirim yoksa 3 mevsim gider mi (baharlar ve kış olarak) Çünkü Yaşadığım yer genelde ortalama sıcaklıklar oluyor arada kar yağıyor (Çanakkale) Eğer 3-4 mevsim olmuyorsa da bana yaz ve ilk baharda gidecek parfüm önerebilir misin hocam ? 1738858592...
  13. Knnmw

hepsini almayacağım ki zaten sadece listeye ekledim güzel mi diye sormak için.
  14. Knnmw

EmreGeldiden alıcaz cuma günü falan sipariş vericem born in roma intense düşünüyorum ama fikirlerinizi alayım dedim bu siteden önerebileceğiniz güzel dediğiniz parfüm var mı?
  15. Knnmw

Yardım Bf 1 Silahlar ateş etmiyor

Sinir olup oyunu silmiştim şu an yüklü bir problem yok. Anti-cheati falan sil veya dosyaları doğrula belki düzelir silmene gerek kalmaz.
  16. Knnmw

Crackli Subnautica Açılmıyor

Çok ilginç valla ilk defa gördüm.
  17. Knnmw

Tatil İçin Oyun Önerisi

Final fantasy 7 ve rebirth'te eklenebilir.
  18. Knnmw

Tatil İçin Oyun Önerisi

Spiderman 2 bak taze oyun
  19. Knnmw

Crackli Subnautica Açılmıyor

Ova games, DODİ repacks veya fitgirl 3'ünden hangisinde en güncelse oradan al tekrar indir.
  20. Knnmw

Çok haklısınız hocam ben önceden kokladığıma benzer bir koku alıp geçeyim zaten 1/10 fiyatına alıyoruz.
Top Bottom