Neler Yeni

En iyi muadil parfüm markası sizce hangisi ?

ananas_suyu

80+ Bronze
Ne alabilirim hocam o zaman bu pahalılar niche sayılıyor herhalde. Şu listelerden istediğim özelliklerde ne alabilirim ?
Hocam okadar liste felan yapmayın kafanız karıştıkca karışır ooo piti pıtı yap al kör alım yap bukadar ugrascana deymez çünkü koku alırsın yapan yer güzel değildir o kokuyu sevmezsin vb orjinali deneyemiyorsan kör alım yap bare

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
Hocam okadar liste felan yapmayın kafanız karıştıkca karışır ooo piti pıtı yap al kör alım yap bukadar ugrascana deymez çünkü koku alırsın yapan yer güzel değildir o kokuyu sevmezsin vb orjinali deneyemiyorsan kör alım yap bare
Valla haklısın çünkü yüzlerce marka binlerce parfüm var işin içinden çıkılmaz böyle ben le beau ve paradise garden alıp geçicem gibi duruyor. biri yaz için diğeri günlük gibi.

ananas_suyu

80+ Bronze
Valla haklısın çünkü yüzlerce marka binlerce parfüm var işin içinden çıkılmaz böyle ben le beau ve paradise garden alıp geçicem gibi duruyor. biri yaz için diğeri günlük gibi.
Aynen öyle al geç çünkü bu işin ucu bucağı yok 4-5 alından sonra biraz tecrübe ile zaten kendi istediğin aradığın kokuyu bilirsin rahat bir âlim yaparsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
ne kadar düşünürsen içinden çıkılmıyor gerçekten

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
ne kadar düşünürsen içinden çıkılmıyor gerçekten
EmreGeldiden alıcaz cuma günü falan sipariş vericem born in roma intense düşünüyorum ama fikirlerinizi alayım dedim bu siteden önerebileceğiniz güzel dediğiniz parfüm var mı?

Ekler

• 1738856250280.png
    1738856250280.png
    95.4 KB · Hit: 5
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
EmreGeldiden alıcaz cuma günü falan sipariş vericem born in roma intense düşünüyorum ama fikirlerinizi alayım dedim bu siteden önerebileceğiniz güzel dediğiniz parfüm var mı?
bana kalsa bu kadar parfüme gerek yok çünkü kullanmak ve zamanla almak önemli bilgi sahibi oldukça
gece&davet parfümü olarak althair alırdım
2 tane yazlık parfüm alırdım (sıcak yerde yaşıyorum Mersin)
kışlık parfüm alırdım ve bu born in roma intense olurdu
dört mevsim alırdım risksiz herkesin sevdiği ysl y edp
eğer listedeki hepsini alacaksan abartı olmuş hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
hepsini almayacağım ki zaten sadece listeye ekledim güzel mi diye sormak için.
ha ben yanlış anladım hocam seçtiğin kokular hepsi bir hayli kullanılan bilinen markaların ürünleri designer diyorlar bunlara kimse sana kötü kokuyorsan demez alışkın herkes bu kokulara

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
kışlık parfüm alırdım ve bu born in roma intense olurdu
born in roma intensi sadece kış için mi kullanabilirim yoksa 3 mevsim gider mi (baharlar ve kış olarak)
Çünkü Yaşadığım yer genelde ortalama sıcaklıklar oluyor arada kar yağıyor (Çanakkale)
Eğer 3-4 mevsim olmuyorsa da bana yaz ve ilk baharda gidecek parfüm önerebilir misin hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha ben yanlış anladım hocam seçtiğin kokular hepsi bir hayli kullanılan bilinen markaların ürünleri designer diyorlar bunlara kimse sana kötü kokuyorsan demez alışkın herkes bu kokulara
hepsini alacak para yok zaten arkadaşlarla herkes 1 tane alacak ben beğenirsem bir daha alırım en fazla iki parfümüm olur yeter bence şimdilik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
born in roma intensi sadece kış için mi kullanabilirim yoksa 3 mevsim gider mi (baharlar ve kış olarak)
Çünkü Yaşadığım yer genelde ortalama sıcaklıklar oluyor arada kar yağıyor (Çanakkale)
Eğer 3-4 mevsim olmuyorsa da bana yaz ve ilk baharda gidecek parfüm önerebilir misin hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsini alacak para yok zaten arkadaşlarla herkes 1 tane alacak ben beğenirsem bir daha alırım en fazla iki parfümüm olur yeter bence şimdilik.
yazın kullanmazdım 3 mevsim gider

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
yazın kullanmazdım 3 mevsim gider
Yazın bence de gitmez
Okulda gider mi peki haftada 1 2 gün sıksam mesela ?
Normalde okulda kullanmayı düşünmüyom da hani mesela bir gün sıkasım geldi diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
Yazın bence de gitmez
Okulda gider mi peki haftada 1 2 gün sıksam mesela ?
Normalde okulda kullanmayı düşünmüyom da hani mesela bir gün sıkasım geldi diye.
gider tam genç işi kullanmalık parfüm

Top Bottom