yenişehirBu arada alakasız ama mersin'de nerede oturuyorsun bende mersinliyim de merak ettim![]()
o sıcaklarda düzgün parfüm olmazsa kulağın çınlıyoroo merkeze yakınmış tarsus'taydık bizde şu an değiliz tabii ama harbiden çok sıcak oluyor.
Bizim bura da son zamanlarda çok soğuk mesela çok ilginç buralar daha geçen hafta çok sıcaktı.o sıcaklarda düzgün parfüm olmazsa kulağın çınlıyor
Arkadaş için bir soru soracaktım o da benimle parfüme girecek bir tane tatlımsı bahar yaz parfümü/meyveli de olabilir önerebilir misin hocam ?o sıcaklarda düzgün parfüm olmazsa kulağın çınlıyor
god od fire ismi mango temalı tatlı meyveli parfümBizim bura da son zamanlarda çok soğuk mesela çok ilginç buralar daha geçen hafta çok sıcaktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş için bir soru soracaktım o da benimle parfüme girecek bir tane tatlımsı bahar yaz parfümü/meyveli de olabilir önerebilir misin hocam ?
Teşekkür ederim bu arada yardımın için.
Bilmiyorum hocam bunları. Ben birazdaha popüler olmayan kıyıda köşedeki parfümleri kullanıyorumEmreGeldiden alıcaz cuma günü falan sipariş vericem born in roma intense düşünüyorum ama fikirlerinizi alayım dedim bu siteden önerebileceğiniz güzel dediğiniz parfüm var mı?