Arama sonuçları: *

1. baki1705

17kya bu toplama sistem nasildir

bende fark ettim hocam teşekkür ederim uyardığınız için
  2. baki1705

hocam ben yanlış biliyomuşum görüntü alabilirsiniz karıştırmışım sadece yüksek performans alamayabilirsiniz
  3. baki1705

işlemci de grafik birimi yok ekran kartsız görüntü alamazsınız
  4. baki1705

Webtekno a101 sistem rezilliği

videoyu kimse izlememiş anlaşılan videoda zaten sponsor lu olmadığını ve böyle sistemleri almayın diye söylüyorlar aslında sistem tavsiyesi değil bilinçlendirme videosu (bence)
  5. baki1705

Çözüldü✓ AMD Ryzen 53600 işlemci nasıl

r5 3600 düşük bütçe sistem toplarsan mantıklı bu fiyata daha iyi sistem bulunur
  6. baki1705

2. EL 10-15K ARASI PC ARIYORUM

çok anlamam ama ram mghz leri bile farklı iyi değildir bence
  7. baki1705

2. EL 10-15K ARASI PC ARIYORUM

Hocam yakın zamanda Abdullah abi 2.el videosu paylaşmıştı bence izlemenin faydası olabilir
  8. baki1705

RX580 Siyah Ekran Sorunu?

eski sürüm driver da deneyebilirsin birde driver ı ddu ile silmelisin bence
  9. baki1705

Yardım Rx 580 Bakım Yapmalımıyım ?

Hocam Termal Pad büyük ihtimal 1 seneden fazladır zaten şikayetci değilim sıcaklıktanda 1 senedir kullanıyorum diye sormak istedim
  10. baki1705

Yardım Rx 580 Bakım Yapmalımıyım ?

Furmark 10Dk lık Furmark Sonucum bu şekilde Fanları Biraz kendime göre ayarladım . Kasamın fanı yok yan kapak açık kullanıyorum 1 Senedir bakım yapmadım karta .Sizce bakım gereklimi ?
  11. baki1705

KASADA GÜÇ VAR AMA AÇILMIYOR

psunun kablosunu çıkar sonra kulaklığın ışığı gidene kadar kasanın güç düğmesine basılı tut sonra kabloyu takıp çalıştır pc yi statik elektrik olabilir
  12. baki1705

Turknet sonrası site sorunu

video yokta ben cihazdan yapınca oluyor pcm öyle
  13. baki1705

Turknet sonrası site sorunu

dns değiştirmeyi deneyebilirsiniz
  14. baki1705

Yardım KAYBOLAN DOSYALARİ KURTARDİM AMA İSTEDİGİMİ BULAMİYORUM

ilk başta isimler var eğer ismini hatırlıyosan öyle bulabilirsin yada dosyayı nereye açtıysan dosya yolundan bulunur bulduğun dosyayı seçip geri yükleyebiliyorsun 1735059981 dosyayı bulunca resim atabilirseniz tekrar yardımcı olmaya çalışırım
  15. baki1705

Yardım KAYBOLAN DOSYALARİ KURTARDİM AMA İSTEDİGİMİ BULAMİYORUM

path yazan yerin altında bulduğu dosyaların dosya yolu var 1735059556 resimde sadece bir sayfa var diğer sayfalarda aradığın dosya olabilir
  16. baki1705

Ekran kartindan gelen anlamadigim ses

performans a etkisi olmaz sadece bir ses çok takmazsan rahatsızda olmazsın eğer rahatsız oluyorsan değiştirebilirsin eğer sesi takmam dersen uğraşmaya gerek yok
  17. baki1705

Mavi Ekran Mavi Ekran ( Minidumplı )

@Emre Zengin Hocam Memtest yapamadım flashbelleği bulamadığım için ama occt ve windows üzerinden test yaptım bir hata çıkmadı RAM de yinede flashbelleği bulunca memtest yapıyımmı
  18. baki1705

hocam occt testini nasıl yapabilirim flashbelleğimi bulamadım şuan
  19. baki1705

evet cl 22 ama başka hiç bir sorun yokken hata verdi 5 6 aydır sıkıntısız kullanıyorum tek slot olduğu için olabilirmi
  20. baki1705

Dump Kendim bakmaya çalıştım ama anlayamadım, pc`yi açtım boşta dururken mavi ekran verdi.
Top Bottom