Neler Yeni

Yardım Rx 580 Bakım Yapmalımıyım ?

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baki Bektaş
Furmark 10Dk lık Furmark Sonucum bu şekilde Fanları Biraz kendime göre ayarladım . Kasamın fanı yok yan kapak açık kullanıyorum 1 Senedir bakım yapmadım karta .Sizce bakım gereklimi ?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bakım yapmayacaksanda en azından yumuşak fırçayla fanların üzerindeki tozları al. Termal padler 1 yılda değişmez zaten bakır boru üstündeki tozları alırdın veya macun değiştirirdin. Üşeniyosan 1 yıl daha ertele fan üstündeki tozları al faydası olur.

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baki Bektaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakım yapmayacaksanda en azından yumuşak fırçayla fanların üzerindeki tozları al. Termal padler 1 yılda değişmez zaten bakır boru üstündeki tozları alırdın veya macun değiştirirdin. Üşeniyosan 1 yıl daha ertele fan üstündeki tozları al faydası olur.
Hocam Termal Pad büyük ihtimal 1 seneden fazladır zaten şikayetci değilim sıcaklıktanda 1 senedir kullanıyorum diye sormak istedim

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hocam Termal Pad büyük ihtimal 1 seneden fazladır zaten şikayetci değilim sıcaklıktanda 1 senedir kullanıyorum diye sormak istedim
Hocam bakımın her zaman faydası olur. 1 senesi 6 ayı yok. 2 derece soğuk çalışsa bile senin için kardır. İçini sökmeye üşeniyorsan sadece tozunu al termal padler iyidir zaten 3 4 yıl değişmezsin içini sökeceksen sadece macun değiştiririsn sökmeye üşeniyorum diyorsan yumuşak ıslak olmayan diş fırçasıyla çevresini fanları erişebildiğin bakır borulara bastırmadan nazikçe fırçalayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,190
Üyeler
164,454
Son üye
Dt.muratkaya
Top Bottom