Hocam iyi forumlar. Monitörü deneyimledim bende sizin gibi FPS oyunları ağırlık oynuyorum, bütçeniz varsa değer olduğunu düşünmekteyim. Hesabı supreme den globala çıkarmak için e sporcu arkadaştan 1 haftalığına almıştım. :D
Deneyimlediğim monitör...
Yok yeni nesil motorlara göre çok fazla bence.
3008'in 1.6 PureTech 180 beygir benzinli versiyonu var çok yakın arkadaşımda. Karma 6-6.5 LT yakıyor.
Motor hacmi küçüldükçe yakıt tüketimi düşmez.
Sizin Corsa'da çok yakıyormuş. 3008 Corsa'dan 200 kg ağır ve yüksek olmasına rağmen, bu veriyi veriyor.
Tipi hoşunuza gidiyorsa 1.5 BlueHdi motorlu Peugeot 3008 önerimdir. Aktif kullanmaktayız, çok memnunuz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-nhlmotors-2021-p.3008-1.5bluehdi-allure-54.000km-plusisitma-plusg.gors-1219235087/detay
Örnek bir ilan attım.
4-5 LT yakıyor...
Bu sene Girne Amerikan 23k ile almış. Ardından İstanbuldan Okan Üni 15k ile almış yanlış bilgi vermeyin. 90 TYT 70 AYT 90 OBP ile 24 YKS de ortalama 13k geliyor.
1734025238
Doktorluk bitmiş. :D
En az kazanan 120.000 alıyor, onlarda dünyanın en rahat mesleklerinden biri bana göre Aile Hekimliği...
Bu adamın okumak istediği yerlerden kolay kolay işsiz kalınmaz merak etme. İTÜ den bahsediyoruz. Önerilen şeylerin sıralaması en kötü 30.000.
Antin kuntin üni işletme okumayacak. Tıp bitirip işsiz kalmak istesen bile kalamazsın veya İTÜ'de bu mühendislikleri bitirip işsiz kalması da düşük...
Herkes ticaretten milyonlar kazansaydı kimse boşa okumakla uğraşmazdı. Sizin gördüğünüz 100 kişiden 1 kişi. Büyük sermayen olcak, aileden gelecek, arkan olacak, sağlamın olacak. Binlerce batan, borcu olan insan örneğini kimse görmüyor.
Kontrol ve Otomasyon Müh.
Uçak Müh.
Matematik Müh.
Tıp (Garanti en kötü bugünün şartlarında 130.000tl-4.000 dolar) + Klinik açıp milyonlar kazanan çok. Örn yakın bir ablam kadın doğum kliniği var 3 milyondan aşağı kazanmıyor aylık. 10-15 dakika süren muayene 5000tl. (En basit örnek)...