Arama sonuçları: *

1. nigelhayesdavis

Bu parçalar iyi mi? daha ucuzu varmi

Bütçeniz bu civarsa mantıklı f/p hocam. Zorlarsanız tabii ki DDR5 mantıklı olacaktır.
  2. nigelhayesdavis

Yardım 500HZ Alienware vs. 240HZ MAG 251RX

Yapıştır hocam 20 vururken 30 vurursun. Güzel vakitlerin olsun. :)
  3. nigelhayesdavis

Yardım 500HZ Alienware vs. 240HZ MAG 251RX

Hocam iyi forumlar. Monitörü deneyimledim bende sizin gibi FPS oyunları ağırlık oynuyorum, bütçeniz varsa değer olduğunu düşünmekteyim. Hesabı supreme den globala çıkarmak için e sporcu arkadaştan 1 haftalığına almıştım. :D Deneyimlediğim monitör...
  4. nigelhayesdavis

1.5 milyon TL'ye SUV araç önerisi

Hocam bana sormamışsınız ama kesinlikle araç çok yakıyor. Zaten fabrikanın karma verisi 8 litre, şehiriçi 10-11 litreyi rahat görüyor araç.
  5. nigelhayesdavis

Yok yeni nesil motorlara göre çok fazla bence. 3008'in 1.6 PureTech 180 beygir benzinli versiyonu var çok yakın arkadaşımda. Karma 6-6.5 LT yakıyor. Motor hacmi küçüldükçe yakıt tüketimi düşmez. Sizin Corsa'da çok yakıyormuş. 3008 Corsa'dan 200 kg ağır ve yüksek olmasına rağmen, bu veriyi veriyor.
  6. nigelhayesdavis

Tipi hoşunuza gidiyorsa 1.5 BlueHdi motorlu Peugeot 3008 önerimdir. Aktif kullanmaktayız, çok memnunuz. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-nhlmotors-2021-p.3008-1.5bluehdi-allure-54.000km-plusisitma-plusg.gors-1219235087/detay Örnek bir ilan attım. 4-5 LT yakıyor...
  7. nigelhayesdavis

2000 TL bandında klavye önerir misiniz?

10-15 gün beklersen Madlions AK680
  8. nigelhayesdavis

EN ÇOK PARA KAZANDIRACAK BÖLÜM

Ahahshahahshah. Bunlar zaten %100 burslu sıralaması 1 kuruş ödemiyorsun. Burssuzlar (Ücretliler) 180.000 den 470.000'e kadar var.
  9. nigelhayesdavis

Bu sene Girne Amerikan 23k ile almış. Ardından İstanbuldan Okan Üni 15k ile almış yanlış bilgi vermeyin. 90 TYT 70 AYT 90 OBP ile 24 YKS de ortalama 13k geliyor. 1734025238 Doktorluk bitmiş. :D En az kazanan 120.000 alıyor, onlarda dünyanın en rahat mesleklerinden biri bana göre Aile Hekimliği...
  10. nigelhayesdavis

Bu adamın okumak istediği yerlerden kolay kolay işsiz kalınmaz merak etme. İTÜ den bahsediyoruz. Önerilen şeylerin sıralaması en kötü 30.000. Antin kuntin üni işletme okumayacak. Tıp bitirip işsiz kalmak istesen bile kalamazsın veya İTÜ'de bu mühendislikleri bitirip işsiz kalması da düşük...
  11. nigelhayesdavis

Herkes ticaretten milyonlar kazansaydı kimse boşa okumakla uğraşmazdı. Sizin gördüğünüz 100 kişiden 1 kişi. Büyük sermayen olcak, aileden gelecek, arkan olacak, sağlamın olacak. Binlerce batan, borcu olan insan örneğini kimse görmüyor.
  12. nigelhayesdavis

Kontrol ve Otomasyon Müh. Uçak Müh. Matematik Müh. Tıp (Garanti en kötü bugünün şartlarında 130.000tl-4.000 dolar) + Klinik açıp milyonlar kazanan çok. Örn yakın bir ablam kadın doğum kliniği var 3 milyondan aşağı kazanmıyor aylık. 10-15 dakika süren muayene 5000tl. (En basit örnek)...
  13. nigelhayesdavis

N11 iPhone 13 satıcı güvenilir mi!

Sanmıyorum. Araştırdım haklarında hiçbir bilgi, yorum bulamadım. Şimdide kaldırdılar zaten ürünü.
  14. nigelhayesdavis

TELEVİZYON ÖNERİSİ! (13.000 ₺ - 14.000 ₺)

https://www.epey.com/televizyon/tcl-50p635.html
  15. nigelhayesdavis

Sizce klasik saat mi yoksa akıllı saat mi?

Tissot prx powermatic 80 önerimdir. Ömür boyu kullanırsın.
  16. nigelhayesdavis

Sizce klasik saat mi yoksa akıllı saat mi?

Bence klasik saat. Bende var 3 ve 8 serisi watch kullanmıyorum. Klasik saatin yerini tutmuyor.
  17. nigelhayesdavis

İphone 17 yi mi beklesem sizce

Daha 16 çıkalı ne olduki telefonun iyiyse bekleyebilirsin. 13ten aşağıysa geçmelisin.
  18. nigelhayesdavis

Trabzonspor-Beşiktaş Skor Tahmini

Maç alt biter üst oynayanları yatırırlar. 0-1, 1-1 gibi skorlara oynayabilirsiniz.
  19. nigelhayesdavis

35.000 TL sistem önerisi

Arkadaşım için 35000 TL civarına sistem arıyoruz. Tavsiyelerinize açığız. Sadece kasa max bütçe 40k.
Top Bottom