Arama sonuçları: *

1. H

Yurtiçi Kargo teslimat zamanında bile hala kargom bulunduğum şehire gelmedi.

Yurtiçi Kargo teslimat zamanında bile hala kargom bulunduğum şehire gelmedi, Taşıma durumunda diyor. Bu normal midir?
  2. H

MemTest86 bu hatalar ne anlama geliyor?

Belleklerimden zaten şüpheleniyordum, son birkaç günde olsun arada gayet normal çalışan bilgisayar bir anda oyun çöküyor veyahut Google Chrome, olur açarken bazen donuyor vesaire ve atıyorum bu açarken donduğunda Windows hata verip bellek ile ilgili bir şey söylüyordu. Bende MemTest86 yaptım 2...
  3. H

SATA SSD'yi kasanın arka tarafına ve sabitlemeden koymak ısınma yapar mı?

SATA SSD'yi kasanın arka tarafına ve sabitlemeden koysam ısınma vb gibi bir sorun olur mu? Arka tarafta bir sürü kablo vs var, ve hava hiç almaz gibi geldi. Kasam Spec-Delta aslında SSD yerleri kasanın arkasında var, ama oraya uygun vidam yok.
  4. H

STEAM Gta San Andreas %100 save yapıp girince en baştan alıyor.

Geçen gün steamden gta san andreas aldım. %100 save yapmak istedim, fakat olmadı. %100 save yapıyorum sıkıntı yok, oyuna girip load kısmına giriş yapıyorum. Save olmuş gayet güzel. Giriyorum, yükleniyor en baştan alıyor.
  5. H

Yardım NVIDIA Experience deki bu ayarı yaparsam sıkıntı olur mu?

Herkese merhaba, arkadaşlar NVIDIA Experience ayarlarına bakarken böyle bir ayar gördüm. Bunun monitörüme, ekran kartıma v.b zarar verip veremeyeceğine dair bir fikrim yoktu. Bende buraya konu açmaya karar verdim. Arkadaşlar ekran alıntısında gördüğüm ayarı açsam zararı olurmu? Arkadaşlar o...
  6. H

Rocket League'nin Ücretsiz Olacağı Tarih açıklandı!

Oyunda sonradan ek olarak satın aldığımız skinler,tekerlekler v.b gibi şeyler
  7. H

Rocket League'nin Ücretsiz Olacağı Tarih açıklandı!

Zaten kalıcı bunu biliyoruz. AYRICA ARKADAŞLAR OYUN DİREK FREE TO PLAY OLUYOR. Yani oyun sonsuza kadar ücretsiz!
  8. H

Gamebooster G5 Klavye sizce nasil

Ne alaka? Sesten dolayı yazmışsınız. Ama mekanik klavyenin özelliği mebrana göre daha hızlı v.b gibi özelliklerinin yanı sıra sesi içinde alınıyor.
  9. H

En Sevdiğiniz Yayıncı?

Mr_aKay
  10. H

Uzaktan eğitimde 7.sınıf konularımı işliyeceğiz?

Tamamdır. Teşekkürler birde bir şey diyeceğim. Bu işte interneti olmayan v.b gibi kişiler ne olucak?
  11. H

Tamam. Peki bu herkes için mi? Yani okuldan okula değişiklik göstericekmi?
  12. H

Herkese merhaba öncelikle konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum. O yüzden admin bey düzeltmesini rica ediyorum. Arkadaşlar bu sene 7.sınıfa geçtim. Uzaktan eğitimde 6.sınıf mı? 7.sınıf mı işliyeceğiz?
  13. H

R6 Yeni Başladım Öneri alıyorum

Ping değerleriniz gayet normal. Ne zaman pingi hissetmeye başlarsınız? Sorusunun cevabı 100-110 ms arası hissedilir. Deluxe edition kısmına gelirsek. Rainbow six siege oyununa sahip olan biri olarak şunu söyliyeyim. Ben olsam deluxe edition almazdım. Tabi ben oyunun bütün karakterlerini yavaş...
  14. H

Bu sistemle premiere pro kullansam ne sıkıntısı yaşarım?

Herkese merhaba aşağıdaki sistem ile Premier Pro ile montaj yapıcam. Zaten hard bir montaj yapmıycam. Sizce ne sorun yaşarım? GTX 1050Ti. Ryzen 3 1300X. 8GB 3000mhz. GA-AB350M-DS2. 500w +80. 7200RPM HDD
  15. H

SysMain ve telemetry disk sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar canımı feci derecede sıkan bir sorun var. Arkadaşlar açtım bilgisayarı 20 dakika bir yere gittim. Sonra geçtim bilgisayar başına. Bilgisayar yavaş. Zaten 7200RPM HDD sahibiyim. Ne kadar hızlı olabilir en fazla? Ama olması gerekenden de yavaşdı. Girdim görev...
  16. H

Dafont virüs tehlikesi var mı?

Teşekkürler.
  17. H

Dafont virüs tehlikesi var mı?

Öncelikle admin bey doğru konu türünümü seçtim bilmiyorum. Kendimce en mantıklı geleni seçtim. Yanlışsa eğer lütfen değiştirin. Arkadaşlar Photoshop programı kullanmaya başladım. Photoshoptaki fontlar bana güzel gelmedi. Dafont sitesinden font indireceğim. Fakat ben yine bir virüs var mıdır...
  18. H

Çözüldü✓ Ryzen 3 1300X için kaç derece fazla? Kaç derece az?

Ben kaç derecede korkmalıyım 75 den sonra korkmaya başlıyorum.
  19. H

en sevdiğiniz anakart hangisi

https://www.bossbilisim.com/gigabyte-x299x-aorus-xtreme-waterforce-intel-30139?gclid=CjwKCAjw9vn4BRBaEiwAh0muDPFJ2MHWLFDHcFgqEDCEb2ep8xZ7NatTkK2DpwKh4gpaSYpcFn3N9RoCCQ0QAvD_BwE Sanırım bir tık aşırı fakat en çok bunu seviyorum.:)
  20. H

Çözüldü✓ Ryzen 3 1300X için kaç derece fazla? Kaç derece az?

Cevaplarınız için teşekkürler. Birde bilenler varsa bu sıcaklıktaki dalgalanma normalmi?
Top Bottom