Neler Yeni

R6 Yeni Başladım Öneri alıyorum

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Rainbow Six Siege'e yeni başladım. Öncelikle önerileriniz varsa onları almak isterim. Oyunu yarım saat izledim sadece. Çok hakim değilim ama zamanla alışacağımı düşünüyorum. Deluxe Edition aldım onun ne gibi etkisi oldu pek anlamadım. Bir de benim ms değerlerim 77-83 arası değişiyor. Normali kaç olmalı? Sunucu değiştirmem mi gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Rainbow Six Siege'e yeni başladım. Öncelikle önerileriniz varsa onları almak isterim. Oyunu yarım saat izledim sadece. Çok hakim değilim ama zamanla alışacağımı düşünüyorum. Deluxe Edition aldım onun ne gibi etkisi oldu pek anlamadım. Bir de benim ms değerlerim 77-83 arası değişiyor. Normali kaç olmalı? Sunucu değiştirmem mi gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Deluxe edition 16 karakter ile birlikte geliyor ms değerlerini bilmiyorum bende yeni başladım hiç oynayamıyorum :D

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
ms değerlerin normal, 1 ayda 300 saat civarı r6 oynadım daha yeni aldım ben de bayılıyorum bu oyuna, eğer kolay kolay gelişmek istiyorsan oyunu dikey oynamalısın bence, quick match oynayabileceksin o levellerde jackal, blackbeard defansda da doc, frost oynamanı öneriririm

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bende az önce aldım deluxe edition

HYPERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
HYPER
Ping değerleriniz gayet normal. Ne zaman pingi hissetmeye başlarsınız? Sorusunun cevabı 100-110 ms arası hissedilir. Deluxe edition kısmına gelirsek. Rainbow six siege oyununa sahip olan biri olarak şunu söyliyeyim. Ben olsam deluxe edition almazdım. Tabi ben oyunun bütün karakterlerini yavaş yavaş almayı seçtim. Sizin şu anda 16 adet karakteriniz bulunmakta. Eğer deluxe edition almasaydınız. Sadece 1 karaktere sahip olacaktınız. O da çaylak isimli karakter. Yavaş yavaş nam toplayarak karakter alıcaktınız.

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
Ping değerleriniz gayet normal. Ne zaman pingi hissetmeye başlarsınız? Sorusunun cevabı 100-110 ms arası hissedilir. Deluxe edition kısmına gelirsek. Rainbow six siege oyununa sahip olan biri olarak şunu söyliyeyim. Ben olsam deluxe edition almazdım. Tabi ben oyunun bütün karakterlerini yavaş yavaş almayı seçtim. Sizin şu anda 16 adet karakteriniz bulunmakta. Eğer deluxe edition almasaydınız. Sadece 1 karaktere sahip olacaktınız. O da çaylak isimli karakter. Yavaş yavaş nam toplayarak karakter alıcaktınız.
recruit ile başlayan versiyon ile 16 operatör veren versiyon veren karakter arasında fazla fiyat farkı yok gerçi ama diğer türlü de çok yavaş renown kasılıyor ya :(

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Karakterleri iyi tanıman lazım youtubeda az çnce izledim bi video vardı tüm karakterleri uygulamalı olarak tanıtıyor onu izle çok fadalı ona göre taktik geliştirerek oynayabilirsin

Efe_Tkn

80+ Bronze
Önce 1000'lik operatörleri aç.
Ses çıkarmadan oyna.
Mümkünse pusarak oyna. Hareketli oynayacaksan roam yap.
Hep eğilerek git.
Mümkünse quick match gir. 70 LVL olmadan ranked veya unranked girme.
Arkadaşlarınla oynamaya çalış. Arkadaşlarınla oynayamıyorsan herkesi sustur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ahmetayt kullanıcı adını ver. Seni ekleyeyeyim.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Önce 1000'lik operatörleri aç.
Ses çıkarmadan oyna.
Mümkünse pusarak oyna. Hareketli oynayacaksan roam yap.
Hep eğilerek git.
Mümkünse quick match gir. 70 LVL olmadan ranked veya unranked girme.
Arkadaşlarınla oynamaya çalış. Arkadaşlarınla oynayamıyorsan herkesi sustur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ahmetayt kullanıcı adını ver. Seni ekleyeyeyim.
Xeaps kullanıcı adım. Sesli oynayamam zaten mikrofonlu kulaklığım yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,569
Üyeler
167,161
Son üye
zacar24
Top Bottom