Arama sonuçları: *

1. Z

Eşimin teyzesi almanyada teyzesi beni ve eşimi almanyaya alabilir mi

baslikta da yazdigim gibi esimin teyzesi almanyada ve bir suredir almanyaya gitmeyi konusuyoruz teyzesi esimi ve beni alabilir mi ? orada nasil yasariz ve nasil oturma izni aliriz ne ne basvurusu yapmamiz gerek
  2. Z

144 hz den 165 hz e overclocklanan bir monitör kaç hz de kullanılmalıdır?

merhaba kullandığım monitör 165hz 144hz den overclock. 144 hz e aldığımda sanki ekran dönüşlerde veya masaüstünde bir pencereyi hareket ettirirken daha belirgin oluyor. motion blur veya her neyse o bulanıklık sanki gidiyor gibi. sizce kaç hz de kullanayım? valorant oynuyorum
  3. Z

amd radeon gecikme önleme

başlıkta da yazdığım gibi amd nin driverın da bulunan amd radeon gecikme önleme gerçekten de valorant csgo gibi oyunlarda işe yarıyor mu? yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Z

amd 5600xt hata alıyorum

merhaba ekran kartımda oyun oynarken nadir şekilde böyle bir hata alıyorum. oyun donuyor ve 2 3 saniye sonra monitörüm siyah ekran oluyor. bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  5. Z

Titanfall2 benzeri oyunlar

crysis deneyeceğim hocam fakat istediğim gibi değil bir türlü titanfall 2 gibi bir oyun bulamadım taktım bu oyuna :(
  6. Z

Titanfall2 benzeri oyunlar

arkadaşlar merhaba yakın zamanda titanfall2 oyunun bitirdim ve oyun beni gerçekten çok içine çekti. titanfall2 tarzı insanüstü, insan olmayan varlıklarla zaman geçtikçe arkadaşlık kurduğumuz veya savaş,aksiyon,askeri kısacası bildiğiniz titanfall 2 oyununa benzeyen oyunlar var mıdır.
Top Bottom