Titanfall2 benzeri oyunlar

zxlknxx

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar merhaba yakın zamanda titanfall2 oyunun bitirdim ve oyun beni gerçekten çok içine çekti. titanfall2 tarzı insanüstü, insan olmayan varlıklarla zaman geçtikçe arkadaşlık kurduğumuz veya savaş,aksiyon,askeri kısacası bildiğiniz titanfall 2 oyununa benzeyen oyunlar var mıdır.

aklıma direkt crysis geliyor

Robotlarla savaş için Horizon Zero Dawn
Duvarda yürüme atlama zıplama gibi şeyler için CoD Black Ops 3

Tam olarak istediğin değil ama Bright Memory ve Bright Memory Infinite oyunlarınıda bakabilirsin. Ama oynanış süreleri çok kısa biri 40 dk diğeri 3 saat. Tabii fiyat olarak ikisi birlikte 25 30 lira civarına geldiğinden deneyebilirsin.

EDIT: Halo ve Doom oyunlarınıda inceleyebilirsin.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba yakın zamanda titanfall2 oyunun bitirdim ve oyun beni gerçekten çok içine çekti. titanfall2 tarzı insanüstü, insan olmayan varlıklarla zaman geçtikçe arkadaşlık kurduğumuz veya savaş,aksiyon,askeri kısacası bildiğiniz titanfall 2 oyununa benzeyen oyunlar var mıdır.
crysis bundle al :)

crysis deneyeceğim hocam fakat istediğim gibi değil bir türlü titanfall 2 gibi bir oyun bulamadım taktım bu oyuna :(
insan üstü istiyorsan crysis al geç
düşünme bile zaten türkçe dublajlı 3 türk kardeşin yapmış olduğu efsane oyundur kendisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,589
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri