Neler Yeni

Titanfall2 benzeri oyunlar

zxlknxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
arkadaşlar merhaba yakın zamanda titanfall2 oyunun bitirdim ve oyun beni gerçekten çok içine çekti. titanfall2 tarzı insanüstü, insan olmayan varlıklarla zaman geçtikçe arkadaşlık kurduğumuz veya savaş,aksiyon,askeri kısacası bildiğiniz titanfall 2 oyununa benzeyen oyunlar var mıdır.

JSezar

80+ Silver
aklıma direkt crysis geliyor

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Robotlarla savaş için Horizon Zero Dawn
Duvarda yürüme atlama zıplama gibi şeyler için CoD Black Ops 3

Tam olarak istediğin değil ama Bright Memory ve Bright Memory Infinite oyunlarınıda bakabilirsin. Ama oynanış süreleri çok kısa biri 40 dk diğeri 3 saat. Tabii fiyat olarak ikisi birlikte 25 30 lira civarına geldiğinden deneyebilirsin.

EDIT: Halo ve Doom oyunlarınıda inceleyebilirsin.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
arkadaşlar merhaba yakın zamanda titanfall2 oyunun bitirdim ve oyun beni gerçekten çok içine çekti. titanfall2 tarzı insanüstü, insan olmayan varlıklarla zaman geçtikçe arkadaşlık kurduğumuz veya savaş,aksiyon,askeri kısacası bildiğiniz titanfall 2 oyununa benzeyen oyunlar var mıdır.
crysis bundle al :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
crysis deneyeceğim hocam fakat istediğim gibi değil bir türlü titanfall 2 gibi bir oyun bulamadım taktım bu oyuna :(
insan üstü istiyorsan crysis al geç
düşünme bile zaten türkçe dublajlı 3 türk kardeşin yapmış olduğu efsane oyundur kendisi

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Top Bottom