Dolapta kontrolcüsü arızalı ama bellek yongası %97 sağlıklı olan SSD yi kargo ücreti fiyatına sattım. Adam içindeki bellek yongasını söküp içine farklı...
Bi ara paramgüvende ile bir şey satmıştım hocam.
Alıcı ilk olarak üründe sorun olduğunu belirtti ben biraz ters yapınca şaka yaptım diyerek olayı kapatmıştı.
Her zaman sıkıntı yaşanabilir ama yıllardır hem ürün alırken hem ürün satarken param güvende kullanırım bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım.
Biraz alıcıya...
Sattığın ürün bencede elden satılması gerekilen bir ürün. Yada param güvende ile satma olsun bitsin. Ayrıca sahibinden satmak yerine forumda hazır başlık...
sen göndermeden önce bir videolu kanıt cekersin calişir durumda sonrasında arizali derse hiç sorgulamadan alıcıya tamam diyip polise gidip elinde çalişir...
hiç bir şekilde satma kardeşim. site sadece alıcıyı koruyor satıcıyı değil. alıcı ürünü alır geri iade eder kutuyu bi açmışsın içi boş, sonra aradın sari...
bnm anlayamadığım sahibinden çok fazla komisyon olmasına rağmen hiçbir görevlisini yetkilendirmiyor bir görevli gelip kargoyu kontrol edip kendisi götürebilir
merhaba 8 yıldır sitede satış yapan birisi olarak söylüyorum kesinlikle param güvende hizmeti güvenli değil satıcı olarak en basiti örnek vermek gerekirse...
ürünü satsam ve alıcı ürünü bozuk olduğunu söylese ve geri bozuk bir ssd gönderse diye korkuyorum ama bir yandan sata ssdlerin parçalarını çalamazlar diye...
elimde 8 tb ssd bulunuyor fiyatı 22.500 normalde elden satmak istiyorsum fakat bugun biri param güvende ile satış istedi eğer 3-4 bin olsa satardım ama...