Arama sonuçları: *

1. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Bu tür videoları yapmak için hangi yapay zeka programını kullanıyorlar

soru başlıktaki gibi bu tür gerçekçi videolar yapmak için hangi yapay zekayı kullanıyorlar
  2. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Window OEM key BİOS güncellemesinden sonra silindi

eyw ağa yaptımda bizim key gg galiba
  3. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

hocam eski key ile devam etme olanağım var mıdır
  4. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

knk bios bakınca son güncelleme 2022 yazıyordu bnde 2024 sürümüne yükselteyim dedim kötü mü yaptım :( 1734508557 son güncelleme 2022 yazıyordu bnde 2024 sürümüne yükselttim geri dönüşü olur mu hayatımda bir kere bios güncelelyyeyim dedim başıma gelene bak normalde microsoft hesabına kayıtlı...
  5. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

yaklaşık 1,5 yıldır aynı oem key kullanıyorum. bu sürede en az bi 10 kere format atmışımdır, hiçbir sorun yaşamamıştım. geçtiğimiz günlerde bios ayaralrında dolaşırken çok eski bir sürüm kullanıyorum diye bios güncellemek istedim, dosyayı indirip güncellemeyi yaptım. yaptıktan sonra "Bu cihazin...
  6. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Instagram Pc'den instagram reels giremiyorum! nasıl çözerim?

hocam baya geç oldu kusura bakma hayır pcde vpn yok tek çözüm format atmak galiba 1729536778 vallahi çok garip reddite çözümleri deniyorum orasda pek işe yaramıyor
  7. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

ağa vallahi anlamıyorum bu durumu ana hesabımda reels giremiyorum ama başka hesapla girince reels izleyebiliyorum tamamen tüm hesaplardan çıkış yapıncada reels izleyebiliyorum ama main hesapla girince hata veriyor hayır hesap kısıtlıda değil telefondan reels izleyebiliyorum ama pcde...
  8. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

yaklaşık 1 haftadır pcden instagram reels izleyemiyorum denemediğim yol kalmadı reddite yazan birçok çözümü de denedim ama olmuyor tarayıcı değiştirdim opera ile giriş yaptım ama orada da giremiyorum şöyle bir hata alıyorum
  9. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

işlemci ve ekran kartı boşta 54 dereceye çıkıyor bu normal mi?

termal macundadır belki sorun diye 1 hafta önce değiştirmiştim düzenmli olarakta değiştiriyorum zatende o bile fayda etmiyor otureduğum yerde terliyorum XD
  10. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

hava zaten sıcak birde oyun oynayınca 70 dereceye çıkıyor ikisi oda daha sıcak oluyor kış gelsin artık
  11. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

r7 3700x ve 6600xt var elimde normalde işlemci ve ekran kartı 40 derecelerde dolanıyordu şimdi ise 55 derece civarında. malum havalar sıcak bnm odamda biraz sıcak. cpu ve gpu sıcaklıklarının normalin 15 derece üstünde olması normal mi böyle havalarda
  12. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Cyberpunk oyununda ikonik bir silahı "EFSANE" silaha nasıl yükseltebilirim?

cyberpunk oynuyorum başarım için birkaç silaha efsane kademesine yükseltmem lazım. ikonik 5++ seviyesine yükselttiyorum ama efsane statüsüne yükseltemiyorum. yükseltme seçeneğide gözükmüyor, internetten bakttım ama bulamıyorum. kendimi salaq gibi hissesiyorum, bn bu silahlarıı nasıl efsaneye...
  13. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Anakart tamiri için istanbulda güvenilir bir firma var mı?

elimde tuf gaming b450 var. 1 yıl önce anakartımı kendi salaklığım yüzünden bozmuştum. şimdi tamir ettirmek istiyorum, anakartı incelediğimde bir kaç lehim yerinden çıkmış gözle görülüyor. bunları tamir ettirebileceğim güvenilir bir yer var mı istanbulda? tamir ücretleri genel olarak ne kadar...
  14. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Clash of Clans aktif oynayan var mı?

eyw ben pass tüm görevleri doldurdum şuan 130 olsaydı alırdım yenisini bekleyelim bakalım
  15. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

hiç pass alamdım ama altın bileti 280 satıyor
  16. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

eğer fullse satabiliyorsun 1719523720 aktif oynamıyordum arada giriyordum köyüğme saldırı yapanlardan arta kalanlarla beldiye basıyordum sadece şimdi 2-3 haftadır aktif oynuyorum 1-2 aya adam olur 1719523784 sende iki kere clash of clans indirmeyende ne bileyim
  17. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

aktif klanlar çogu belediye binası 14 istiyor bnmki henüz 12 aslında hemen basarım 14'e ama önce silahları fullemek istiyorum
  18. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

ağa kusura bakmayın geç cavap verdim oyuna belki 2-3 yıldır girmiyorum bile belediyem 12 şu anda tamemn aktif oynuyorum ve geliştirme odaklıyım kupayı arka plana attım 12. seviye belediye ve 5 yıldız silahı
  19. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

6-7 yıl sonra tekrar coc oynamaya başladım. Klandaki oyuncuları çoğu klan savaşını yapmıyor, bnde yeni bir tane klan kurdum. klan savaşlarını yapabilecek, bu oyunu hala oynayan var mı aranızda gelmek isterseniz klan kodunu bırakıyorum #2RYJ9G9RQ
Top Bottom