bnm anlayamadığım sahibinden çok fazla komisyon olmasına rağmen hiçbir görevlisini yetkilendirmiyor bir görevli gelip kargoyu kontrol edip kendisi götürebilir
ürünü satsam ve alıcı ürünü bozuk olduğunu söylese ve geri bozuk bir ssd gönderse diye korkuyorum ama bir yandan sata ssdlerin parçalarını çalamazlar diye düşünüyorum ayrıca üzerinde seri numarası da bulunuyor baya karasız kaldım
1776378289
öylede paraya biraz acil ihtiyacım var aklımı çeliyor xd
elimde 8 tb ssd bulunuyor fiyatı 22.500 normalde elden satmak istiyorsum fakat bugun biri param güvende ile satış istedi eğer 3-4 bin olsa satardım ama biraz yüksek miktar olunca tereddüt ediyorum elden satışın daha güvenli olacağını düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz param güvende hakkında
valla ikinci el piyasası hakkında en ufak fikrim yok pc fiyatlarında ram fiyatlarında çok uzagım hala 6600xt ile hayta kalmaya çalışıyorum bnde buraya soruyorum
bnde yaşça büyük bir kuzenim var ona satmayı düşünüyorum komple bir bilgisayar istiyordu sanırım ona satıcam ama kazıklamak istewmiyorum bu sistem 20k eder diyorum siz ne diyorsunuz