𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆 isimli üyenin son içerikleri

1. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Bu 2 tane 8TB SSD kaç liraya satabilrim

koyarız koymasınada acaba alıcısı olur mu xd
  2. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

valla ikinci el piyasası hakkında en ufak fikrim yok pc fiyatlarında ram fiyatlarında çok uzagım hala 6600xt ile hayta kalmaya çalışıyorum bnde buraya soruyorum
  3. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

elimde 2 tane Samsung qvo 870 8tb ssd bulunuyor bunları ne kadara satabilirim sağlık durumları %99 garantileri bitmiş durumda
  4. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Bu sistemi ne kadara satabilirim?

bnde yaşça büyük bir kuzenim var ona satmayı düşünüyorum komple bir bilgisayar istiyordu sanırım ona satıcam ama kazıklamak istewmiyorum bu sistem 20k eder diyorum siz ne diyorsunuz
  5. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

anakart aldım zamanla iyi bir işlemci birde 4070 ti almayı düşünüyordum nasip olmadı
  6. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

çok uzun zamandar pc fiyatlarına bakmıyorum ikinci elede hakim değilim 20k eder diye düşünüyorum sistemdeki en değerli parça anakart herhalde
  7. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

hala sağlam çalışıyorlar bir sıkıntı yaşamadım tabiiki eski parçalar garantileri bitmiş durumda
  8. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

selamlar yeni pc geçeceğim bu yüzden elimdeki parçaları satmak istiyorum r7 3700x asus dual 6600xt 32 gb 3600 mhz ddr4 rog b550-f gamig wifi II kioxia 1 tb m2 ssd ( 2 TANE ) phanteks amp 650 gold ikinci el piyasası hakkında hiçbir bilgim yok
  9. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Modem hakkında yardım

eski modem tplink baya kolaydı
  10. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Modem hakkında yardım

bugün türk telekoma geçtim ve yeni modem getirdiler. evde birkaç cihaz bağlı bu yüzden bufferbloat skoru çok yüksek bnde modem arayüzünden eskisi gibi ayar yapıp değerleri normale döndürmeye çalışıyorum fakat aklım karıştı arayüz önceki modemle hiç uyuşmuyor neyi nereye yazıcam bilmiyorum. eski...
  11. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Bilgisayarımı açamıyorum

Çok yardımcı oldun sağol 1751715965 Zaten fanın tozunu fırçayla aldım diyorum okumadın mı yazıyı
  12. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yardım Bilgisayarımı açamıyorum

Farklı bir psu yok kabloyu göstermek için söktüm ayrıca neden temizlemeyeyim 3 yıldır aynı psu kullanıyorum fanların temizlenmesi gerekiyordu 1751715496 Farklı bir psu yok kabloyu göstermek için söktüm ayrıca neden temizlemeyeyim 3 yıldır aynı psu kullanıyorum fanların temizlenmesi gerekiyordu
Geri