Arama sonuçları: *

1. agathusia

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 AN515-46 26999TL

Aynı fikirde değilim tabii ki bilgisizce bana bu laptop'ı savunamazsınız kardeşim. Aynı fiyata 3060li laptoplar varken bunu almak neyın kafasıdır. Konuda belirtilmemiş ki yok muhendislik o şu bu... bide indirim adı altında paylaşılmış... Ekran kartı 4gb rami 64 olsa nolucak şaka gibisiniz. konu...
  2. agathusia

Bu yorumuma uygunsuz davranış veren moderasyon ekibinin forumdan haberi yok bana boş beleş ceza vermeyin. Yeter daa.
  3. agathusia

ALINMAZ. Bilgisizce konu açmayın.
  4. agathusia

Bilgisayar ısınıyor çok ses çıkıyor yeni aldım .

sana kalırsa bana kalırsa diye bişey yok. cw ise kalacak geçmez yani garanti dedğişim fln da yapmıolar
  5. agathusia

düzeldi mi, istediğin gibi mi her şey?
  6. agathusia

Sesi Fpsi sabitlemeyi deneyerek çözebilirsin. Eğer gpu'dan ise nispeten çözülür. Çünkü Gpu 250w değil de 150 çeker bobin zorlanmaz ses kesilir. Kasanın üstünün ısınması gayet doğal ısınan havanın yükselmesi olayından dolayı. Altı ısınmaz zaten üstü ısınır sıkıntı yok yani. Eğer üstüne yumurta...
  7. agathusia

Burada her şey normal. yüzde yüze varan kullanımı var hot spot da 86larda bayağı iyi yükte.
  8. agathusia

M2 yükselticem Soğutucu önerisi.

İmzadaki adata m2'yi aktif kullanıyorum. Geçen aylarda itopyadan 5k ya bir m2 ssd düşürdüm CORSAIR 4TB Force MP400 satma niyetindeydim müşteri çıkmadı çıkanlarda anlaşamadık derken şimdi aşırı artan fiyatından dolayı kullanma niyetindeyim. Anakartım çift slot da 4.0 zaten ama ekran kartının...
  9. agathusia

coilwine psudan da gelir gpu dan da tiz bi sestir yüksek wattlarda verir çözümü kısmen vardır eğer gpudan geliyorsa aksi zaten yüksek sistemlerin yüzde90ında var özeliikle amd kartlarda daha çok benim kartta da var.
  10. agathusia

TEMİZLEYEBİLİRSİN.
  11. agathusia

leş gibi bizim karşı apartmanda oturan ar*pların evinden rüzgarda böyle ufak örümcek şeyleri fışkırıyor onların camlar açık olunca biz kapatıyoruz evdeki pislikler bizim evlere girer diye. Senin pc de onların evini andırdı bana bi an.
  12. agathusia

🎁JOYPARK BOWLİNG BEDAVA KOD🎁

28 bayağı iyiymiş. 13ün ses kalitesi iyi olsa sesi çok güzel. 18deki arkadaş içten söylemiş. 12deki kons galiba la ben bununla görüştüm. Ama ben 8e verdim :D
  13. agathusia

furmark da da gpu kullanımı düşük mü?
  14. agathusia

Çözüldü✓ topladıgım sistem nasıl sizce26k iyi mi? sizce

harbiden ya hiçmi google kullanmayı youtube'a bakmayı bilmiyor bu millet çok acayip... Azıcık araştırın okuyun yahu tamam memleketten cehalet akıyor kimse 2 satır okuma yapma kapasitesine sahip değil de en azından paranız giderken enayi yerine koyulmamak için biraz uğraşın. YAZIK.
  15. agathusia

Tasarımım nasıl olmuş?

Bence orantı olarak bi gariplik var. O gelen el abimize göre aşırı büyük kalmış, ha dersen ki o orada ilahi birşeyi yada gücü temsil ediyor bence, elinde tuttuğu o kelebek (ki bence masumiyeti temsil eder gibi olmuş) en azından o bi tık daha küçültülerek daha dikkat çekici ve hoş olabilirmiş...
  16. agathusia

Çözüldü✓ topladıgım sistem nasıl sizce26k iyi mi? sizce

İşlemci hariç bide galiba fiyata?
  17. agathusia

sıcaklıklar normal ama gta5 de gpu kullanım oranı normal değil.
  18. agathusia

AMD ekran kartı ile nvida ekran kartı arasında görüntü farkı varmı

Cehalet nedir sorusuna cevap niteliğinde bir yorum.
  19. agathusia

Yardım Anlık fps düşüsü ,drop ve gpu kullanımı düşmesi

yazılımsal sorun gibi duruyor. Ekran kartı uygulamasını kontrol edip 3.part yazılımlara bakılmalı çakışan var mı diye.
  20. agathusia

🚨 Modart PC Sistem 10999TL 🚨

1 tb m2 geçilmeli hatta 12400f geçilse top. fiyat 13.100 oluyor alınır.
Top Bottom