sıcaklıklar normal ama gta5 de gpu kullanım oranı normal değil.Arkadaşlar merhaba yeni bilgisayar aldım 1 ay oldu pugbde falan böyle oluyor arkadaşlar düşük yapsamda falan fotoğrafdaki gtadir kasa dokununca alev ve dıt diye ses çıkıyor sanki kulak çınlaması gibi napicam yardımcı olurmusunuz.
sorun nedir kankasıcaklıklar normal ama gta5 de gpu kullanım oranı normal değil.
hocam disord ekleseniz atsam olur mu sesi aynısımıdır diyeHocam işlemci ve ekran kartı sıcaklığın gayet normal değerlerde cızırtı seside ekran karttlarının yaklaşık yüzde 60ında oluyor coil whine sesidir aynı sorun bendede var performansa bir etkisi olmaz.
furmark da da gpu kullanımı düşük mü?sorun nedir kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam disord ekleseniz atsam olur mu sesi aynısımıdır diye
ayarları fulledin değil mi?Arkadaşlar merhaba yeni bilgisayar aldım 1 ay oldu pugbde falan böyle oluyor arkadaşlar düşük yapsamda falan fotoğrafdaki gtadir kasa dokununca alev ve dıt diye ses çıkıyor sanki kulak çınlaması gibi napicam yardımcı olurmusunuz.
Evet hocam 1 ay oldu ama fanlar için tozlu birde oyundakeyden cızırtı sesi geliyor bundan olabilir miayarları fulledin değil mi?
grafik düşürdükce yük gpudan cpuya geçer seninki gibi sistemlerde
FIFA 23 de 100 oluyorfurmark da da gpu kullanımı düşük mü?
leş gibi bizim karşı apartmanda oturan ar*pların evinden rüzgarda böyle ufak örümcek şeyleri fışkırıyor onların camlar açık olunca biz kapatıyoruz evdeki pislikler bizim evlere girer diye. Senin pc de onların evini andırdı bana bi an.Evet hocam 1 ay oldu ama fanlar için tozlu birde oyundakeyden cızırtı sesi geliyor bundan olabilir mi
FIFA 23 de 100 oluyor
dayı oglu patlama sesı gıbı oluyor sankı çınlama sesı gıbı napabılırımleş gibi bizim karşı apartmanda oturan ar*pların evinden rüzgarda böyle ufak örümcek şeyleri fışkırıyor onların camlar açık olunca biz kapatıyoruz evdeki pislikler bizim evlere girer diye. Senin pc de onların evini andırdı bana bi an.
sagol kralTEMİZLEYEBİLİRSİN.
alinn#6385sorun nedir kanka
hocam disord ekleseniz atsam olur mu sesi aynısımıdır diye
Arkadaşın anlatmaya çalıştığı şey coilwhine yüksek ihtimalTEMİZLEYEBİLİRSİN.