Neler Yeni

Bilgisayar ısınıyor çok ses çıkıyor yeni aldım .

efeeeeE39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe
Arkadaşlar merhaba yeni bilgisayar aldım 1 ay oldu pugbde falan böyle oluyor arkadaşlar düşük yapsamda falan fotoğrafdaki gtadir kasa dokununca alev ve dıt diye ses çıkıyor sanki kulak çınlaması gibi napicam yardımcı olurmusunuz.

Ekler

• Snapchat-1328043355.jpg
    Snapchat-1328043355.jpg
    1.5 MB · Hit: 85
Hocam işlemci ve ekran kartı sıcaklığın gayet normal değerlerde cızırtı seside ekran karttlarının yaklaşık yüzde 60ında oluyor coil whine sesidir aynı sorun bendede var performansa bir etkisi olmaz.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Arkadaşlar merhaba yeni bilgisayar aldım 1 ay oldu pugbde falan böyle oluyor arkadaşlar düşük yapsamda falan fotoğrafdaki gtadir kasa dokununca alev ve dıt diye ses çıkıyor sanki kulak çınlaması gibi napicam yardımcı olurmusunuz.
sıcaklıklar normal ama gta5 de gpu kullanım oranı normal değil.

efeeeeE39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıcaklıklar normal ama gta5 de gpu kullanım oranı normal değil.
sorun nedir kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam işlemci ve ekran kartı sıcaklığın gayet normal değerlerde cızırtı seside ekran karttlarının yaklaşık yüzde 60ında oluyor coil whine sesidir aynı sorun bendede var performansa bir etkisi olmaz.
hocam disord ekleseniz atsam olur mu sesi aynısımıdır diye

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
ayarları fulledin değil mi?
grafik düşürdükce yük gpudan cpuya geçer seninki gibi sistemlerde

efeeeeE39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe

Ekler

• IMG_20230810_022913.jpg
    IMG_20230810_022913.jpg
    1.4 MB · Hit: 49

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Evet hocam 1 ay oldu ama fanlar için tozlu birde oyundakeyden cızırtı sesi geliyor bundan olabilir mi

FIFA 23 de 100 oluyor
leş gibi bizim karşı apartmanda oturan ar*pların evinden rüzgarda böyle ufak örümcek şeyleri fışkırıyor onların camlar açık olunca biz kapatıyoruz evdeki pislikler bizim evlere girer diye. Senin pc de onların evini andırdı bana bi an.

efeeeeE39

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe
leş gibi bizim karşı apartmanda oturan ar*pların evinden rüzgarda böyle ufak örümcek şeyleri fışkırıyor onların camlar açık olunca biz kapatıyoruz evdeki pislikler bizim evlere girer diye. Senin pc de onların evini andırdı bana bi an.
dayı oglu patlama sesı gıbı oluyor sankı çınlama sesı gıbı napabılırım

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
TEMİZLEYEBİLİRSİN.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
TEMİZLEYEBİLİRSİN.
Arkadaşın anlatmaya çalıştığı şey coilwhine yüksek ihtimal

Kasanın o haline rağmen bu sıcaklıklara dua et bence , ilk olarak kasanı temizle dediğin şey coilwhine sa genelde yük altında elektrik sesi gibi ses gelir ekran kartı veya psu dan , yüksek ihtimal ekran kartından geliyor herhangi bir zararı veya performansa etkisi yok sadece ses çıkarıyor bobinlerle ilgili bir olay

Top Bottom