Arama sonuçları: *

1. sefAK47

Tedarik sıkıntısından monitörü değiştirmeli miyim?

Hocam inat ettim en son kavga durumuna geldim neredeyse, "üst bir monitör seçip para üstünü ödeyerek alabilirsin ya da şubatın 3.haftasına kadar bekle" dedi ama onu da yapmıcam. İnat ettim beklicem. Sürekli rahatsız edicem. Tedariği olmayan ürünü satışta tutuyo hemde 1 ayı geçkin şekilde kargoya...
  2. sefAK47

Msi mag 256F aldım pişman olur muyum?

eyvallah hocam teşekkür ederim
  3. sefAK47

Monitör önerir misiniz?

hocam neden asustan vazgeçtiniz
  4. sefAK47

Eyvallah hocam teşekkür ederim, şu an için 2.el düşünmüyorum.
  5. sefAK47

Msi mag 256F aldım pişman olur muyum?

Hocam mag 256f karşısında asus tuf vg249q3a önerir misiniz? Fikriniz nedir?
  6. sefAK47

Hocam şu son durumda allahtan ondan vazgeçtiler, bakalım önerdikleri monitörler için araştırma yapıyorum.
  7. sefAK47

Dediğiniz gibi hocam tedariği bitmiş ürünü satmaya devam ediyolar. Bu siparişin sonunda büyük konuşmayım bende itopyadan pil bile almam.
  8. sefAK47

Teşekkür ederim hocam, yine araştırıyım mantıklı bir sonuca ulaşırsam tercihte bulunacağım.
  9. sefAK47

Hocam tedarik sıkıntısına rağmen hem internet hem mağaza satışına devam ediyolar. Daha sonra tedarik sıkınıtısı devam ettiği halde bilgilendirme de yapmıyorlar. Bakalım bu mönitörler arasından öneri olmaz ise siparişimi beklicem.
  10. sefAK47

Hocam açıkçası hem fps oyunları oynuyorum hem monitörü yakın kullanıyorum, peki asus ve mag 256f arasından öneriniz ne olur? Çünkü bazı yerlerde asusların panellerinin sıkıntılı olduğu bazı yerlerde de asusun mag 256f den iyi olduğu söyleniyor.
  11. sefAK47

Evet arkadaşlar 31 ocağı geçti hala tedarik dışı olduğu söyleniyor. Bu sefer karşılığında MSI MAG 275F ASUS TUF Gaming VG249Q3A monitörlerinden birini tercih edebileceğimi söyledi, sizce ne yapmalıyım? @VersusVenom @aknvrl
  12. sefAK47

Rica ederim dostum, işin görüldüyse ne mutlu, bende arayıp onay vermeyeceğimi söylücem, diğer arkadaşlara cevapları için ayrıca teşekkürler
  13. sefAK47

18 ocak cumartesi günü itopyadan msi mag 256f monitör sipariş verdim web sitesi üzeriden. Bugün arayıp tedarik olmadığı için 31 ocağa kadar beklememi ya da msi g255f modelini gönderebileceklerini söylediler. Benim için önemli olan iyi olan monitörün olması. Değişiklik yapmalı mıyım, hangi...
  14. sefAK47

Çözüldü✓ 4500 civarı monitör tavsiyesi

kanka stok takip et indirimden sonra stok 1 kere yenilendi belki bi daha yenilenir
  15. sefAK47

Çözüldü✓ 4500 civarı monitör tavsiyesi

kankam ben dün bunu sipariş geçtim https://www.itopya.com/msi-mag-256f-245-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584
  16. sefAK47

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Beyler 179 sayfa çok uzun, daha tok bir ses için hangisini önerirsiniz
  17. sefAK47

Deadlock İsteyen Varsa Davet Edebilirim

225363697 kankam müsaitsen bende bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  18. sefAK47

Asus TUF A15 RTX 4060 GPU sorunu

hocam asus armoury crate uygulamasından ayarlardan turbo yerine performans seçip tekrar dener misiniz? sonuçta bi değişiklik olacak mı bakalım
  19. sefAK47

BioShock Serisi Türkçe Yamaları

dostum merhaba, yama için güvenilir kaynak arıyordum, senin konu başlığını gördüm. Öncelikle teşekkürler fakat bir sorum olacak. şu an virüstotalda 1/55 1 kırmızı gözükmekte, bu sıkıntıyı düzeltip güncelleyebilir misin? Herkes için daha sağlıklı olur.
  20. sefAK47

ASUS TUF A15 vs Acer Nitro 5 vs Lenovo LOQ

asus bende var kanka, yazın altında yükseltici ya da soğutucu olmadan GOW'da (2018) ultra ayarlarda (dlss açık mı kapalı mı olduğunu hatırlamıyorum) 95-96 derece gördüm ama ben olsam bende loq tercih ederim kesinlikle
Top Bottom