Neler Yeni

Tedarik sıkıntısından monitörü değiştirmeli miyim?

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sefa SEVİL
18 ocak cumartesi günü itopyadan msi mag 256f monitör sipariş verdim web sitesi üzeriden. Bugün arayıp tedarik olmadığı için 31 ocağa kadar beklememi ya da msi g255f modelini gönderebileceklerini söylediler. Benim için önemli olan iyi olan monitörün olması. Değişiklik yapmalı mıyım, hangi monitör daha mantıklı, 256f daha iyi ise beklerim sıkıntı yok.

aknvrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Akın Vural
Aciliyetiniz yok ise 256f'ı beklemeniz çok daha iyi.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
18 ocak cumartesi günü itopyadan msi mag 256f monitör sipariş verdim web sitesi üzeriden. Bugün arayıp tedarik olmadığı için 31 ocağa kadar beklememi ya da msi g255f modelini gönderebileceklerini söylediler. Benim için önemli olan iyi olan monitörün olması. Değişiklik yapmalı mıyım, hangi monitör daha mantıklı, 256f daha iyi ise beklerim sıkıntı yok.
Hocam evde monitör var ise aciliyetiniz yoksa bekleyin göndersinler.

Meh_met

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Altınışık
Dostum sana teşekkür etmeliyim çünkü bende MSI MAG 256F satın almıştım bana da aynı monitörü alternatif sundular ama bana ürünün 31 ocakta tekrar stoklara gireceğini söylemediler bende bu nedenle yapıcak bir şey yok diyip kabul etmiştim. 256F cidden çok daha iyi bir monitör ve bende az önce arayıp stoklarla ilgili bilgi aldım 31 ocakta stoğa giriceği söylenince hemen onayımı iptal ettim 256F’i bekleyeceğim.

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sefa SEVİL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum sana teşekkür etmeliyim çünkü bende MSI MAG 256F satın almıştım bana da aynı monitörü alternatif sundular ama bana ürünün 31 ocakta tekrar stoklara gireceğini söylemediler bende bu nedenle yapıcak bir şey yok diyip kabul etmiştim. 256F cidden çok daha iyi bir monitör ve bende az önce arayıp stoklarla ilgili bilgi aldım 31 ocakta stoğa giriceği söylenince hemen onayımı iptal ettim 256F’i bekleyeceğim.
Rica ederim dostum, işin görüldüyse ne mutlu, bende arayıp onay vermeyeceğimi söylücem, diğer arkadaşlara cevapları için ayrıca teşekkürler

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sefa SEVİL

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Muhammet Kürkçü

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sefa SEVİL
Eğer monitöre çok yakından bakmıyorsan ve çok da fps oyunu oyanamıyorsan 27 inç alabilir ama çok fps oyunu oynuyorsan ve azıcıkta monitöre yakından bakıyorsan 24 inç daha iyi olur.
Hocam açıkçası hem fps oyunları oynuyorum hem monitörü yakın kullanıyorum, peki asus ve mag 256f arasından öneriniz ne olur? Çünkü bazı yerlerde asusların panellerinin sıkıntılı olduğu bazı yerlerde de asusun mag 256f den iyi olduğu söyleniyor.

Nezha

80+ Bronze
Benim bu forumda itopya ile ilgili tedarik sıkıntılarını gördüğüm 3. Post. Kendiminkini de sayarsak 4 oluyor ve utanmadan sıkılmadan devam ediyorlar. Benim de anakartımı daha kötüsüyle değiştirmeyi yoksa iade etmeyi teklif ettiler mecbur kabul ettim üzerine para da almadım.
Yazıklar olsun hala reklamları dönüyor forumda.

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sefa SEVİL
Benim bu forumda itopya ile ilgili tedarik sıkıntılarını gördüğüm 3. Post. Kendiminkini de sayarsak 4 oluyor ve utanmadan sıkılmadan devam ediyorlar. Benim de anakartımı daha kötüsüyle değiştirmeyi yoksa iade etmeyi teklif ettiler mecbur kabul ettim üzerine para da almadım.
Yazıklar olsun hala reklamları dönüyor forumda.
Hocam tedarik sıkıntısına rağmen hem internet hem mağaza satışına devam ediyolar. Daha sonra tedarik sıkınıtısı devam ettiği halde bilgilendirme de yapmıyorlar. Bakalım bu mönitörler arasından öneri olmaz ise siparişimi beklicem.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam açıkçası hem fps oyunları oynuyorum hem monitörü yakın kullanıyorum, peki asus ve mag 256f arasından öneriniz ne olur? Çünkü bazı yerlerde asusların panellerinin sıkıntılı olduğu bazı yerlerde de asusun mag 256f den iyi olduğu söyleniyor.
Hocam eğer dediğiniz gibi oynuyorsanız 275f saçma bir seçenek olur çünkü yakından baktığınız için hem piksel sayarsınız hemde fps oyunları için 27 inç fazla büyük bir boyut. Dediğiniz iki monitörüde %100 bilmiyorum ama açıkcası ikisinden birini alırsanız diğerini neden almadım diye pişman olacağınızı sanmıyorum bu yüzden asusu tercih edebilirsiniz bence.

sefAK47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sefa SEVİL
Hocam eğer dediğiniz gibi oynuyorsanız 275f saçma bir seçenek olur çünkü yakından baktığınız için hem piksel sayarsınız hemde fps oyunları için 27 inç fazla büyük bir boyut. Dediğiniz iki monitörüde %100 bilmiyorum ama açıkcası ikisinden birini alırsanız diğerini neden almadım diye pişman olacağınızı sanmıyorum bu yüzden asusu tercih edebilirsiniz bence.
Teşekkür ederim hocam, yine araştırıyım mantıklı bir sonuca ulaşırsam tercihte bulunacağım.

Nezha

80+ Bronze
Hocam tedarik sıkıntısına rağmen hem internet hem mağaza satışına devam ediyolar. Daha sonra tedarik sıkınıtısı devam ettiği halde bilgilendirme de yapmıyorlar. Bakalım bu mönitörler arasından öneri olmaz ise siparişimi beklicem.
Bana bekleme opsiyonu da sunmadılar. Tek anakart sundular opsiyon vermediler. Üstüne para vereyim üst modeli verin dedim onu da kabul etmediler. Elimizde kalmamış diye aradıklarında hala sitede satın alınabilir olarak duruyordu, 3 gün sonra sadece mağazalardan yazdı ondan da 3 gün sonra satıştan kalktı.
Emaillere de bakmıyorlar müşteri hizmetleri beni saat 18.00dan sonra aradı her seferinde ama ben 18den sonra arayamıyorum mesai saati dışı diyor. Bilerek bu saatte arıyorlar. Bundan sonra kalem pil almam, itopyanın da sonu istanbulbilişim gibi olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,170
Üyeler
166,896
Son üye
aaburakab
Top Bottom