Arama sonuçları: *

1. F

Windows Insider Yeşil Ekran

Windows Insider ile beta sürümüne geçtim yeşil ekran hatası alıyorum. Bu hatanın sebebini nereden öğrenebilirim? Ayrıca kararlı sürüme dönmek için formattan başka bir yöntem var mı? 1624785155 Minidump dosyası boş. Yazmayı unutmuşum.
  2. F

RX570 Fanın saçmalaması

Herkese selamlar Sapphire Pulse RX570 4GB kullanıyorum. Sıcaklık değerlerinde bir sorun yok fakat bazen fan her saniye yüzde 1 artacak şekilde % 100'e kadar yükseliyor. Sıcaklık 70-75 arası değerlerde bile fan hızı %100 oluyor. Kendim fan ayarı yaptım bir işe yaramadı 70 dereceye kadar güzel...
  3. F

Sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası

Arkadaşlar hata fotosunu atacağım ama dosya açma işlemi uzun sürüyor onu bekliyorum 1617188473 Şu an ne hata veriyor ne de açılıyor sadece imleçte yükleme simgesi çıkıyor görev yöneticisinin de açılmadığını farkettim galiba format atacağım yardımlarınız için teşekkürler. 1617188489 1617188728...
  4. F

Kısayol olarak değil Steam üzerinden SSDye tekrar kurulum yapıp dosyaları doğruladım.
  5. F

Öncelikle herkese selamlar Sistemimde SSD+HDD depolama birimleri var fakat Hard Diskimde bad sector oluştuğu için iade işlemi başlattım. Bütün yazılımlar ve oyunlar Hard Diskimdeydi ben de bir kaç oyunumu SSDye taşırım HDD gelene kadar oynarım diyordum. Fakat HDDmi çıkardığımda sistem belirtilen...
  6. F

Logitech G27 encoder sorunu

Direksiyonun içinde sol motorda siyah bir kapak var onun içinde bulunuyor siyah plastik minik bir parça Logitech bu parçayı plastikten yaptığı için bir süre sonra kırılıyor ya da çatlıyor ve okuyucunun düzgün okumamasına sebep oluyor. Sıkıntının belirtisi ise şöyle oluyor ilk oyuna girişinizde...
  7. F

Sorun anakartta mı ekran kartında mı?

Hayırlı akşamlar Elimde 2 tane ekran kartı 2 tane h410 anakart var. A anakarti ve b anakartı şeklinde açıklayayım A anakartı A ekran kartı ile sıkıntısız çalışıyor. Ama B ekran kartı A anakartında çalışıyor ama görüntü vermiyor. B anakartında ekran kartlarının ikisi de görüntü vermiyor...
  8. F

HDD boot menüde görünmüyor.

Herkese selam, Geçtiğimiz günlerde anakart ve işlemci almıştım. Bugün geldiler ve denedim. Ürünlerde sıkıntı yok fakat hard diskim boot menüsünde görünmüyor. Donanımlar kısmında görünüyor ama boot menüsünde öncelik olarak ayarlayamadım. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Anakart: Asus Prime...
  9. F

HDD boot menüsünde görünmüyor.

Herkese selam, Geçtiğimiz günlerde anakart ve işlemci almıştım. Bugün geldiler ve denedim. Ürünlerde sıkıntı yok fakat hard diskim boot menüsünde görünmüyor. Donanımlar kısmında görünüyor ama boot menüsünde öncelik olarak ayarlayamadım. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Anakart: Asus Prime...
  10. F

Ekran kartı modelini nasıl öğrenebiliriz?

Tamamdır not aldım GPU-Z üzerinden kontrol edeceğim.Bilgisayar şu an yanımda olmadığı için fotoğraf atamıyorum. Pazartesi günü bakacağım.Yardımlarınız için teşekkürler.
  11. F

Şu an aklıma takılan FurMark testinde neden 580 yazdığı.
  12. F

Hocam 570 olarak görünüyordu oradan da baktık.
  13. F

Bu arada yazmayı unutmuşum bazı oyunlarda diğer 570 kartla karşılaştırdık en fazla 5-10 FPS farketti.
  14. F

Selam herkese, Arkadaşıma 2.el ekran kartı aldık. (RX570) Ekran kartı büyük ihtimal miningde kullanılmış fakat asıl sorun bu değil. Ekran kartının üstünde modelinin yer aldığı barkod kazınmış. Alan arkadaşım RX570 adıyla aldı. Ancak FurMark testi yaparken ekran kartının modelinde RX580...
  15. F

RX570 Sapphire Pulse vs Gigabyte

teşekkürler
  16. F

Anladım teşekkür ederim.Gigabyte olanı alacağım galiba.
  17. F

yok değil ikisi de aynı ekran kartı ikisi de 4 gb
  18. F

Detaylı ilgilendiğim bir konu değil ama 4 GB Gaming modeli
  19. F

900 liraya anlaştık ama daha indireceğini düşünüyorum. Sıfır alacak olsam 570 almam zaten :D
  20. F

Merhabalar yakınımdan ekran kartı alacağım. Elinde 2 tane RX 570 var.Biri Sapphire Pulse diğeri Gigabyte. Fiyat farkı yok. Başka ekran kartı almayı düşünmüyorum yakınımdan alacağım için lütfen başka ekran kartı önermeyin. Sizce hangisini almalıyım tecrübeli olanlar kullanıcısı oolanlar...
Top Bottom