Arama sonuçları: 30k

• Order by relevance
  1. O

30K Sistem öneri

Merhaba başlıktada gördüğünüz üzere bütçem 30k. Bu bütçede alınabilecek sistemleri atarsanız sevinirim.
  2. mowki1

Çözüldü✓ 30k monitör dahil pc

30k monitör dahil pc 30k monitör dahil pc toplamama yardım edermisiniz
  3. H

25-30k bandında laptop önerisi

25-30k bütçe laptop önerisi ekran kartı 4 serisi olursa iyi olur 6 veya 8gb
  4. B

25 30k yazılım için laptop önerisi

bütçe 25 30k. sadece yazılım için hızlı ve sessiz laptop önerir misiniz
  5. K

Max 30k bütçem var sistem dizmek istiyorum yardımcı olur musunuz

max 30k bütçem var sistem arıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba
  6. S

25-30k bandında laptop önerisi

25-30k bandında bir laptop bakıyorum hem günlük işler hemde oyun oynatacak fp bir laptop varsa önerirseniz sevinirim
  7. S

Laptop arıyorum 30k bantlarında

Dostlar laptop arıyorum bütce 30k nın üstüne pek çıkma taraftarı değilim ama çok p6 laptop düşerse oda olur ddr5 güncel olması önemli daha çok film vs akşamlarıda oyun için laptop arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  8. V

25-30k Sistem önerisi monütör dahil

25-30k ya sistem arıyorum monütör de alıcam yıl bitmeden almak istiyorum önerileriniz bekliyorum. bu hafta yeni f/p sistem çıkarmı arkadaşlar bi bilginiz varmı ?
  9. ardakorkmaz06

30k sistem toplama tavsiyesi

Dostlar 30k bütçeniz olsa nasıl bir sistem toplarsınız? Şu işlemciyi alsam https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7500f-alti-cekirdek-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.html Geriye hangi parçaları önerirsiniz? Kaliteli, sağlam parçalar olsun.
  10. E

max 30K ofis laptop

ofis laptopu şeklinde max 30k önereceğiniz laptop var mi?
  11. aliaydn

Öneri 20-30K Bütçe mevcut, laptop önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi 20-30k bütçem var. Bu bütçeye uygun bildiğiniz modellerden önerebileceğiniz varsa beklerim dostlar. Şimdiden teşekkür ederim.
  12. ErdemAbiGf

30k Bütçe Laptop Öneri

Laptop alcam 30k ya laptop önerir misiniz
  13. H

30K Laptop önerisi.

Selam, üni için bir arkadaşım 30k bütçe ile laptop lazım. Bütçeyi aşmazsanız sevinirim.
  14. Samed Karaca

25-30k ikinci el iPhone tavsiyesi

25-30k bandında ikinci el hangi IPhone'yi önerirsiniz? 12 Pro almayı düşünüyorum.
  15. Y

YARDIM 30K SİSTEM ÖNERİSİİ

Selamlar bir kaç gündür sürekli konu açıyorum desteğinize ihtiyacım var 35K bütçem var 5K kadar monitör alacağım 30K ya amd işlemcili ve nvidia ekran kartlı sisteme ihtiyacım var az önce bir konu gördüm bir arkadaş sistem almış ve kimse önermemiş iade et demiş siz bana ne öneririsiniz yarıdmcı...
  16. afkhoca

25 30K KASA- MONITOR EKIPMAN DAHIL 30 35K SİSTEM

BIR HAZIR SISTEM VE VADE FARKSIZ TAKSIT OLURSA MUKEMMEL OLUR KASA SADCE 25 30K OLURSA COK IYI OLUR EKIPMANLARLA 35 MAX
  17. D

30k bandında öneriniz

Dostlar 30k bandında bi arkadaşım için laptop arıyorum ofis için kullancam, hp victus aldım kendime memnunum onada ondan düşünüyorum, varmı bildiğiniz o fiyatta hp victus serisi olabilir
  18. D

HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ MAX 30k

Arkadaşlar Güvenilir site olursa iyi olur, AMD li işlemci ve ekran kartı yada Amd li İşlemci Nvdia İşlemci ekran kartı 30k lık ddr5 hazır sistem yada güzel 20k bandında ddr4 sistem önerirseniz sevinirim.Site güvenilir olsun lütfen birde bu pc hocasının çıkardığı sistemlerden ortalama herkes cw...
  19. S

25k.30k arası gaming laptop onerisi

25k 30k arası laptop önerebilir misiniz?
  20. E

25-30k arası Laptop önerisi

Arkadasım seneye bilgisayar/yazılım mühendisliği okuyacak hem oyun oynaması hem de mühendislik programlarında sıkıntı yaşamaması icin Laptop önerebilir misiniz bütce 25-30k arası
Top Bottom