Arama sonuçları: 30k

• Order by relevance
  1. Maeres

Oyuncu laptop önerisi 30k

Oyunları rahatça kaldıracak max 30k bütçede laptop arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
  2. M

30k civarı sistem önerisi

30k civarı sistem önerisi işlemci Intel ekran kartı Nvidia olmalı
  3. bazookagt

30K bütçe - 16gb Ram laptop önerisi

Merhaba, bütçem 30k. 16 gb ram içeren ve oyun oynayabileceğim laptop arıyorum. Sonradan 8 gb ram eklemek istemiyorum çünkü sanırım garantisi gidiyormuş o şekilde. Teşekkür ederim
  4. K

20-30K Arası Hazır Sistem

Merhabalar 20-30k arası hazır sistem önerebilir misiniz?
  5. P

30k bütçe pc önerisi

bütçem 30k civarı nvidia ekran kartlı sistem önerirseniz sevinirim.
  6. E

30k monitör dahil sistem

30k bütceye monitör dahil bir sistem toplamaya çalışıyorum yardımcı olabilir misiniz
  7. V

20-30k bandı laptop önerisi

Üniversiteye gideceğim için laptop araştırıyorum. Acer nitro 5i önerdiler fakar farklı modellleri mevcut. Sizinde öneriniz varsa atabilir misiniz 30k civarı bütçem var
  8. A

30K kasa önerisi valorant CS pubg için.

Sıfırdan Dizmek istiyorum anlamıyorum bilgisayar parçalarından. Bana Yardımcı olacak 30K kasa için bütçem Var tabi daha az olursa mutlu olurum. Kasa şartları olabildiğince iyi olursa bütçeye göre sevinirim. Valorantı iyi oynatsın önerilerinizi bekliyorum.
  9. X

bütçe 25-30k toplama pc önerir misiniz

Merhabalar 25 ile 30k arasında bütçem var Rust gibi ağır oyunlar oynayacağım ve yayın açacağım fiyat performanslı sağlam bi kasa yardımcı olur musunuz
  10. GévaudaN

30K HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

30K BÜTÇEYE ALINABİLECEK EN İYİ HAZIR SİSTEM HANGİSİ ARKADAŞLAR? SADECE KASA
  11. R

30k bütçe televizyon önerisi

bütçe 30k televizyon önerisi alabilir miyim en az 65 inç olursa iyi olur
  12. efetg

30K Bütçe Hazir sistem onerisi

Arkadaşlar sadece pc için 30k butcem vardır önerilerinizi bekliyorum
  13. AnılFlex

30k bütçe sistem önerir misiniz?

max 35k olur ama istedigim butce 30k yani cidden cok fark edicekse 35te olur bir sisteme ihtiyacim var fakat bu fiyata dikey kullanabilecegim bir monitor ve red switch bir klavye dahil olucak bunlarida sizin onermenizi rica ediyorum simdiden tesekkurler
  14. E

20-30K arası laptop önerisi

arkadaşlar 20-30k bütçe ile alabilceğim bi laptop önerebilir misiniz
  15. T

30k-34k arası hazır sistem

30k-34k arası hazır sistem önerisi
  16. M

bilgisayar önerir misiniz? 30k bütçe

30k ya bir pc önerir misiniz? mönitörüm var iki şartım var anakartı: msi a520m pro kasa: msı mag force m100a 600w
  17. M

30K BÜTÇELİ LAPTOP ÖNERİ

30K BANDINDA LAPTOP ÖNEREBİLİR MİSİNİZ ?
  18. T

Yardım 20k 30k arası laptop önerisi

Merhaba öncelikle 20k 30k arası laptop alcam arada oyun oynuyacam sessiz olursa iyi olur cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
  19. tursulubaklava

30k ikinci el bu sistem alınır mı ?

Sistem bu şekilde 30k fiyatı var. Sizce alınır mı ?
  20. Ensar1453

S24 FE ALIYORUM NE DERSİNİZ BÜTÇE MAX 30K

Arkadaşlar s24 fe i gözüme kestirdim 256gb lık olanını https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s24-fe-256-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-gri-p-HBCV00006Y95D9?magaza=Kya%20Teknoloji%20İletişim max 30k bütçem var samsung kalitesini sevdiğim için alıyorum başka öneriniz varmıdır ?
Top Bottom