Yani mekanik klavye lazımsa everest almam ama attıklarınız daha çok membrane yada low profil. O tarz ürünler hakkında çok bilgim yok maalesef, sizi de yanlış yönlendirmek istemem ama everestin ürünleri genel olarak çok kaliteli olmuyor.
Yani isterseniz alın ama ne kadar dayananır bilemem. Tuşların karışma sebebi ingilizce olması mı? Öyleyse yani benim attığım Türkçe klavye, sorun yaşamazsınız.
Biraz daha çıkarsan bu var. İyzico ile 1.2k ya falan geliyor.
https://www.gaming.gen.tr/urun/512539/redragon-brahma-k586rgb-red-switch-optik-mekanik-turkce-kablolu-gaming-klavye/#cr_qna
Tek sorunu driverı kötü. Çoğu kişi çalışmadığını söylüyor.
İyi forumlar, az önce aliexpressten bir ürün alacaktım. Normalde benim bildiğim zaten ürün gümrükten geçemeyecekse aliexpress aldırmıyor ama alacağım ürün yaklaşık 30 euro olmasına rağmen herhangi bir uyarı çıkmadı. Gümrükte herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Normalde bir ürünü almama izin...
Az önce aliexpressten bir ürün alacaktım. Normalde benim bildiğim zaten ürün gümrükten geçemeyecekse aliexpress aldırmıyor ama alacağım ürün yaklaşık 30 euro olmasına rağmen herhangi bir uyarı çıkmadı. Gümrükte herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Bütçeniz varsa yine de alabilirsiniz. Hatta içinize sinmediyse akko switchleri satıp onları kullanın. Akko switchleri satıp onları alırsanız elinizde para da kalır. Nasıl hoşunuza gidecekse öyle yapın hocam. Boşuna mı hot swap alıyoruz.😃
Benim bildiğim outemunun normal red brown gibi olan düz versiyonları kaliteli değil. Sessiz switchleri hakkında kötü yorum görmedim ama siz biraz araştırın isterseniz.
Hocam ayrıca siz akko almadınız mı?😃
Yani tabi ki isterseniz değiştirin ama gerek var mı bilemedim.
Biraz zor çıkıyor olabilir. Bendeki ak680 de zor çıkıyor switchler. Çıkarırken çoğunun tutma kısmını kırdım ama çalışmasına bir etkisi olmadı.
Burdaki gibi yapmayı unutma bide
2 nin altına vardı ama pg ile satmıyorlar sanırım. Pg ile en düşük satan 2.3 tü. Aceleniz yoksa bekleyin, illaki uyguna satan biri çıkıyor ya da bütçenizi söylerseniz başka klavyeler önermeye çalışırım.