anladım hocam everest alsam olmaz mı zaten aula f75 klavyem var kod yazarken tuşlar çok karışıyor maalesef vs code ve abap tarafındaBiraz daha çıkarsan bu var. İyzico ile 1.2k ya falan geliyor.
Redragon Brahma K586RGB Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
Dikkat, lütfen! Redragon K586 BRAHMA, her biri benzersiz, sıra dışı ve pratik Redragon klavye özelliklerinin harmanlandığı evde. Gerçek ALL-IN-ONE profesyonel donanım, destansı kombinasyon.www.gaming.gen.tr
Tek sorunu driverı kötü. Çoğu kişi çalışmadığını söylüyor.
Yani isterseniz alın ama ne kadar dayananır bilemem. Tuşların karışma sebebi ingilizce olması mı? Öyleyse yani benim attığım Türkçe klavye, sorun yaşamazsınız.anladım hocam everest alsam olmaz mı zaten aula f75 klavyem var kod yazarken tuşlar çok karışıyor maalesef vs code ve abap tarafında
Yani mekanik klavye lazımsa everest almam ama attıklarınız daha çok membrane yada low profil. O tarz ürünler hakkında çok bilgim yok maalesef, sizi de yanlış yönlendirmek istemem ama everestin ürünleri genel olarak çok kaliteli olmuyor.
hocam kod tarafında tuş kombinasyonu çalışmıyor türkçe klavye şart o yüzden1 2 ay ıcerısınde patlar muhtemel bence keycaps al wraith den vesaire
7 yılda tek bir tuşu bile bozulmadı 1 yıldır falan yatıyor pcyi kaldırmıştım çıkarınca aula aldımben a101de satılan piranha klavyeyi 29 liraya aldım 7 yıl kullandım hocam taş gibiler tozlandıkça devre kartını söküp kalanı foşur foşur yıkıyordum
100 kilo bi akraba klavyenin üstüne bastı devre kartı çatladı ona rağmen bozulmadı 4 yılda öyle kullandım
baktım bozulmuyor en son attım kenara aula aldım o klavye halen çalışıyor
repleyin sunuArkadaşlar yeni kayıt olunca 1000 elmas veriyor 1700 tl yapıyor tl ye çevirip ibanınıza çekin herkes faydalansın yeminle ben çektim
https://********.com/tr_TR/internal/register/?inviteCode=969YRI