Neler Yeni

1K Türkçe Klavye Önerisi

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Sercan Güre
Maks 1k türkçe klavye arıyorum kod yazmak için önerilerinizi bekliyorum oyun için aula f75 var
Mesaj otomatik birleştirildi:

everest markası alınır mı

Son düzenleme:
Biraz daha çıkarsan bu var. İyzico ile 1.2k ya falan geliyor.

Tek sorunu driverı kötü. Çoğu kişi çalışmadığını söylüyor.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz daha çıkarsan bu var. İyzico ile 1.2k ya falan geliyor.

Tek sorunu driverı kötü. Çoğu kişi çalışmadığını söylüyor.
anladım hocam everest alsam olmaz mı zaten aula f75 klavyem var kod yazarken tuşlar çok karışıyor maalesef vs code ve abap tarafında

anladım hocam everest alsam olmaz mı zaten aula f75 klavyem var kod yazarken tuşlar çok karışıyor maalesef vs code ve abap tarafında
Yani isterseniz alın ama ne kadar dayananır bilemem. Tuşların karışma sebebi ingilizce olması mı? Öyleyse yani benim attığım Türkçe klavye, sorun yaşamazsınız.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Everest Kb-88 Ruby
Everest Kb-98
Everest KM-6063
Everest KM-7500
Everest KM-9676

bunlar gözüme çarptı çok iyi bir şey de istemiyorum aslında tuşlar ayarlanmıyor maalesef kod yazarken çok problem oluyor tam boy türkçe büyüktür küçüktür işareti rahat yapabildiğim bir klavye istiyorum aslında

Everest Kb-88 Ruby
Everest Kb-98
Everest KM-6063
Everest KM-7500
Everest KM-9676

bunlar gözüme çarptı çok iyi bir şey de istemiyorum aslında tuşlar ayarlanmıyor maalesef kod yazarken çok problem oluyor tam boy türkçe büyüktür küçüktür işareti rahat yapabildiğim bir klavye istiyorum aslında
Yani mekanik klavye lazımsa everest almam ama attıklarınız daha çok membrane yada low profil. O tarz ürünler hakkında çok bilgim yok maalesef, sizi de yanlış yönlendirmek istemem ama everestin ürünleri genel olarak çok kaliteli olmuyor.

siyabent

80+ Bronze
ben a101de satılan piranha klavyeyi 29 liraya aldım 7 yıl kullandım hocam taş gibiler tozlandıkça devre kartını söküp kalanı foşur foşur yıkıyordum
100 kilo bi akraba klavyenin üstüne bastı :D devre kartı çatladı ona rağmen bozulmadı 4 yılda öyle kullandım
baktım bozulmuyor en son attım kenara aula aldım o klavye halen çalışıyor 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben a101de satılan piranha klavyeyi 29 liraya aldım 7 yıl kullandım hocam taş gibiler tozlandıkça devre kartını söküp kalanı foşur foşur yıkıyordum
100 kilo bi akraba klavyenin üstüne bastı :D devre kartı çatladı ona rağmen bozulmadı 4 yılda öyle kullandım
baktım bozulmuyor en son attım kenara aula aldım o klavye halen çalışıyor 🤣
7 yılda tek bir tuşu bile bozulmadı 1 yıldır falan yatıyor pcyi kaldırmıştım çıkarınca aula aldım
aktif 7 yıl 1 yılda kenarda yattı 8 yıl halen çalışıyor

gavanoz

80+
hocam 1k demişsiniz fakat böyle bi klavyede var incelemelerine bakabilirsiniz arada indirime giriyor 1400 civarı gibi yanlış hatırlamıyorsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,029
Üyeler
167,232
Son üye
alienes
Top Bottom