sinerjiden alınma bilgisayar ama ben kasa falan değiştirdiğim için kendim yerleştirdim ve kasa akvaryum hocam sıvı sogutma üste takılı tabii ki ama dediğin...
Merhabalar sistem bilgilerim aşağıda mevcut. Başlıkta da belirttiğim gibi masaüstü dahil arada sırada yani mikro denemeyecek kadar uzun donmalar oluyor...
Max zorlayabileceğim seviyeler şuanda böyle belki yaza kadar bütçeyi 700 yapabilirim sizce şuanda bu fiyata en mantıklı ne olabilir?
Bir arkadaşım ford...
ilk paylaşıldıgında aldım en yüksek çekim gücünde golf 4 aracımı tek şarjta tamamen süpürüyor ve harbiden de güclü beklentileri kesinlikle karşılar ihtiyacı...
4080-5070-5060ti-9070xt-5070ti + bunların altındaki her türlü ekran kartı ama bunlar için psu da önemli ayrıca sen hangi amaçla istiyorsun hocam farketmez...
reis almışken güzelini al bence benim sistemimde başta 7600 vardı fakat ben yükseltmeyi tercih ettim 7800x3d aldım maddi yeterliliğimi sağlayınca. sen...
https://www.hepsiburada.com/adidas-terrex-ji0959-tracerocker-2-0-gore-tex-trail-running-shoes-p-HBCV0000BF8946?magaza=Hepsiburada
ücretine değer mi sizce?