Ekte tüm özellikler, mönitörler, Monsgeek fun 60 pro klavye ve attack shark x11 mouse dahil olmak üzere komple set halinde ne eder? bir tek lenovo monitör ve attack sharkın garantisi ve faturası yok geri kalan her şey komple kfg.
araç 65bin km 2013 model fiyatı da gerçekten uygun ama araç konfor bakımından tatmin eder mi veya aynı fiyat bandında ix35 buldum en dolu paket 230binde ve iki araçta hasarsız tramersiz siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
1.6GDI Concept Plus 314000KM 2012 model safkan benzin kia sportage mi
1.4TSI Sport&Style 150HP 300000km 2010 benzinli vw tiguan mı
ikiside 760bin tl ikisininde sol ön çamurluk boya başka işlem yok. Amacım sanayiye çok uğratmasın, arıza ve kronikle uğraşmak istemiyorum. Tiguan için 122hpler...
sinerjiden alınma bilgisayar ama ben kasa falan değiştirdiğim için kendim yerleştirdim ve kasa akvaryum hocam sıvı sogutma üste takılı tabii ki ama dediğin gibi yan camı açmayı deneyeyim ve aklımda anakartı değiştirme fikri vardı zaten sizce problem yekten bununla alakalı mı?
Merhabalar sistem bilgilerim aşağıda mevcut. Başlıkta da belirttiğim gibi masaüstü dahil arada sırada yani mikro denemeyecek kadar uzun donmalar oluyor bilgisayarımda ne tetikliyor neden oluyor anlamış değilim fakat bilgisayar sesi, mouse hareketlerim yaklaşık 3-4 saniyeliğine titreşimli ve...
Max zorlayabileceğim seviyeler şuanda böyle belki yaza kadar bütçeyi 700 yapabilirim sizce şuanda bu fiyata en mantıklı ne olabilir?
Bir arkadaşım ford fiestaları tavsiye etti hosuma da gitti açıkcası ve seat ibizalar da hemen hemen aynı seviyede gitmekte. Daha önce aile aracımız olan golf4...
ilk paylaşıldıgında aldım en yüksek çekim gücünde golf 4 aracımı tek şarjta tamamen süpürüyor ve harbiden de güclü beklentileri kesinlikle karşılar ihtiyacı olan düşünmesin bile