Arama sonuçları: *

1. T

Depolama için disk oluşturma

1 adet ssd 1 adet de hdd var bios ve disk yönetiminde görülüyor ama ne biçimlendirilebiliyor ne de diskleri kullanabiliyorum.
  2. T

2025 Yılında iPhone 11 ALINIR MI?

instagram ve youtube icin ölü yatırım 11e gerek yok bence kanka ben cok apple düşkünü değilim o yüzden almazdım biraz kişisel bir tercih meselesi bu.
  3. T

🔥İndirim GM Game Master QLite Troy Kart ile 2476TL

fanlar ters hava akışı iyi olmuyor tarzı bir şey deniyordu bu kasa hakkında dogrulugu var mı hocam
  4. T

Öneri 3070TI 8GB VS 4060TI 16GB ?

hocam max 5-6K cıkabiliyorum satarsam eğer ama ben şey düşünüyorum acaba anakartımı değiştirmeli miyim öncelikli olarak çünkü b450m s2h v2 var ve argb desteklemiyor bir de böyle yükseltme yapınca anakart biraz eksik kalmaz mı diye tedirgin olmadım degil ne önerirsin acaba
  5. T

Öneri 3070TI 8GB VS 4060TI 16GB ?

Günümüz şartlarında sizce hangisi tercih edilmeli? Şuan elimde 3070Tİ var sizce satıp üstüne ekleyip almalı mıyım? İşlemcim RYZEN 7 5800X
  6. T

Arkadaşlar iki monitör arasında kaldım ????

https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-q27g4zr-03ms-260hz-hdmidisplayport-fast-ips-2k-gaming-monitor-p-55687?utm_campaign=akakce&v=1.5.7 hocam bir incele istersen.
  7. T

Yardım Bu sıcaklık değerleri normal mi?

afterburnerda sonuc yine aynı 1 mac attım max 77 gördü ama stabil hep 72-73 şeklinde hocam sogutucu mu yetersiz macun mu anlamadım ki
  8. T

rampage octagon c60
  9. T

Valorant oynarken bu durumda 77 dereceye kadar çıkmakta.
  10. T

Öneri Sizce hangi sıvı soğutma daha iyi?

hocam 2. el bakıyorum 2 ürünün de fiyatı 2k bu bantta alabileceğim bir ürün tavsiyeniz varsa ona da bakabiliriz 1759779941 ne gibi kronik problemleri olabilir hocam
  11. T

kullandınız mı hocam önerir misiniz?
  12. T

[H3 id='Cooler+Master+ML240L+v2+mi+yoksa+MSI+MAG+CORELIQUID+P360+360+MM+sv+soutucu+mu']Cooler Master ML240L v2 mi yoksa MSI MAG CORELIQUID P360 360 MM sıvı soğutucu mu?[/H3] AMD Ryzen 5 5600x işlemcimde rampage octagon c60 kule tipi soğutucu var ama fifa da 95 dereceyi görmekteyim sıvı sogutucu...
  13. T

Yardım Diski ne oluşturabiliyorum ne de biçimlendirebiliyorum

Beyler m2 ssd haric sata olarak bağladıgım ne harddiski ne de ssdyi oluşturamıyorum. Aygıt yöneticisinde sorunsuz gözükmekte ve disk yöneticisine girdiğimde durumlar böyle. yardımcı olursanız sevinirim.
  14. T

Yardım Hangi anakart tercih edilmeli?

Sizce hangi anakartı almalıyım? sistemimi ddr4ten ddr5e yükseltmek istiyorum. Bütcem anakart için 7000i geçmeyecek şekilde. Anakartta neler çok değerli bilmiyorum ama ethernet bağlantım modemle olmadıgı için güzel bi Wi-Fi istiyorum yardımcı olursanız süper olur. Bir konu da bu anakartları...
  15. T

Öneri Dolandırıcı Site Uyarısı

Herkese merhabalar sizlere deneyipte onayladıgım ve bir çok kişinin de mağdur olduğu bir siteyi göstereceğim ki sizde bu şahıslara para kazandırmayın. Sitenin link : hesappin.com Kesinlikle herhangi bir konuda alışveriş sağlamayın zaten dolandırıcı olduklarını anlamak için bir şey satın almanıza...
  16. T

Çözüldü✓ Sizce İşlemciyi Yükseltmeli miyim?

Hocam hemen hemen 3-4 gün oldu bu tarz bir problem yaşamadım ama teşekkür ederim bilgi için sağolun. 1758568184 sağol hocam tesekkurler
  17. T

bende öyle düşünüyorum hocam ddr5 sistem daha uygun olacaktır bu sistem gittiği yere kadar gitsin
  18. T

yani şimdilik bir problem yaşamadım sadece monitörümün tekine hdmi dönüştürücü kullanıyorum vga'dan ekran algılanıyor ama açılmadı şimdi dönüştürücüyü değiştirdim yenisini aldım bi tekrar deneyecegim olmazsa sanırım psu kaynaklı bir arıza alıyorum o konuyu anlayamadım. Sence işlemci yeterli mi...
  19. T

Arkadaşlar benim sistemim şuan da İşlemci : Ryzen 5 5600X Ekran Kartı : Palit RTX 3070TI Anakart : Gıgabyte B450M S2H V2 Ram : XPG D30 8X2 16GB 3000Mhz 2X Monıtör PSU : 600W 80+ Bilgisayarcı tanıdıgımdan ekran kartını henüz yeni aldım 1660s üstüne 7500tl verip aldım sistem yükseltmek amacı ile...
  20. T

Palit RTX 3070Tİ Furmark testi iyi midir?

hocam dediklerinizi uyguladım %42 fan devirinde 170-169 fpslerde derece ise 71 hotspot 81 derece de seyretti fakat büyük bir sorun var beyler bende 2 monıtör var 1660 superden 3070ti ekran kartına geçtim displayportta problem yok fakat hdmı monitörde goruntu vermiyor 5-6 kere algılıyor monitörü...
Geri