Arama sonuçları: *

1. Cihan-

Yardım 3 boyutlu baskı çizimi için laptop ve program önerisi

3 boyutlu baskı yapacağım bunun için laptop önerileri lazım kasmayacak donmayacak ve hangi programı kullanmam gerek
  2. Cihan-

IOS Tr yurt içi 13 ile yurt dışı 14 pro takas yapmak

Üstüne para vereceğim
  3. Cihan-

Yurt dışı 14 pro sıfır pil 100
  4. Cihan-

Başlıkta görüldüğü gibi yurt içi iphone 13 üm var pil 84 kutu var garanti fatura yok yurt dışı 14 pro ile takas yapmak mantıklımı 16 ay açık cihaz
  5. Cihan-

Usb den windows 10 yüklerken siyah ekranda kaldı

Kurulum olmadan usb key i seçtim böyle kaldı
  6. Cihan-

Usb den windows 10 yüklerken siyah ekranda kaldı

Usb den bilgisayara windows 10 yüklerken siyah ekranda kaldı
  7. Cihan-

Yurtdışından iPhone getirtmek

çok sıkıntı bence bulaşılmaz.
  8. Cihan-

31,692 TL Şuanda evet yurt dışı iphone da orijinal tr cihazı iphone da orijinal ikiside güncelleme alıyor.
  9. Cihan-

- si telefonu işletmen lazım yoksa çöp oluyor ve bir eksisi daha garantisi maalesef olmuyor türkiyede başına bir şey gelirse apple de yaptıramıyorsun yaptıracağın zaman apple ın ücretlendirmesine tabi tutulursun tr telefonlarında incelenmeye alınır garanti karşılıyor ise garanti ile ya telefonun...
  10. Cihan-

Yardım Steam pubg fps drop sorunu

ssd de 66 gb boş yer var hocam
  11. Cihan-

orta düşük
  12. Cihan-

Dostlar selamlar ryzen 5 3600 gtx 1650 4gb 16 gb 3200 mhz ram ile pubg de fps drop sorunu yaşıyorum ve oyun oynanılmaz hale geliyor optimize sorunu olduğunu biliyorum ama hiç mi çözümü yok
  13. Cihan-

11. sınıfta açık liseye geçmek

herkes açık kötü açıktan bir şeyim olmaz tarzından konuşuyor anlayamıyorum bu örgün eğitimde ne var 1714447569 kayıtlar eylüldeymiş hocam
  14. Cihan-

11. sınıfta açık liseye geçmek

dostlar selamlar konudan anlaşılacağı üzere lütfen okumadan yargılamayın 11. sınıfta 2 kere üst üste sınıfta kaldım devamsızlıktan dolayı açığa geçeceğim lisedeyken de derslerden anlayan bir tip değildim zaten sınav notlarım genel olarak kötü gelirdi hep bende en sonunda kaldım açık liseye...
  15. Cihan-

Webcam bu şekilde oldu

ss i aşağıya bıraktım neden böyle olduğunu anlamıyorum yayın açacağım zaman böyle oluyor
  16. Cihan-

20.000 - 40.000 TL Bandında Ofis iş laptop u önerileri

üniversite okuyan bir kız kullanıcak dersleri için 1711044011 fusion 360 ve catia solid kullanılacak
  17. Cihan-

hocam gaming laptop olmayacak sadece autocad değil farklı programlarda kullanılacak iş ofis için olması gerekiyor 1711043393 bu nasıl...
  18. Cihan-

Selamlar dostlar İş Ofis uygulamaları kullanılacak kesinlikle kasma donma yapmaması gerekiyor biraz uzun süre götürmesi gerek uygulamaları autocad 23-24 falan vb. farklı ağır programlar kullanırken kesinlikle kasma donma yapmaması gerekiyor oyun oynanmayacak laptop da önerilerinizi bekliyorum
  19. Cihan-

Bu zippo orijinalmidir ?

walmart ta bu şekilde satılıyor https://www.walmart.com/ip/Zippo-Lighter-Street-Chrome/52796340?athbdg=L1200
  20. Cihan-

Bu zippo orijinalmidir ?

amerikadan alınma dedi üstünde made in usa yazıyor
Top Bottom