Neler Yeni

20.000 - 40.000 TL Bandında Ofis iş laptop u önerileri

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
Selamlar dostlar İş Ofis uygulamaları kullanılacak kesinlikle kasma donma yapmaması gerekiyor biraz uzun süre götürmesi gerek uygulamaları autocad 23-24 falan vb. farklı ağır programlar kullanırken kesinlikle kasma donma yapmaması gerekiyor oyun oynanmayacak laptop da önerilerinizi bekliyorum

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Selamlar dostlar İş Ofis uygulamaları kullanılacak kesinlikle kasma donma yapmaması gerekiyor biraz uzun süre götürmesi gerek uygulamaları autocad 23-24 falan vb. farklı ağır programlar kullanırken kesinlikle kasma donma yapmaması gerekiyor oyun oynanmayacak laptop da önerilerinizi bekliyorum
Hocam AutoCAD diyorsanız gaming daha uygun, performans isteyen bir uygulama o, kullandım biliyorum.

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam AutoCAD diyorsanız gaming daha uygun, performans isteyen bir uygulama o, kullandım biliyorum.
hocam gaming laptop olmayacak sadece autocad değil farklı programlarda kullanılacak iş ofis için olması gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu nasıl https://consumer.huawei.com/tr/lapt...BpYmC_PoeNSAq1JOABYrtY8pf0SI87ihoCA7gQAvD_BwE

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
hocam gaming laptop olmayacak sadece autocad değil farklı programlarda kullanılacak iş ofis için olması gerekiyor

bu nasıl https://consumer.huawei.com/tr/lapt...BpYmC_PoeNSAq1JOABYrtY8pf0SI87ihoCA7gQAvD_BwE
Hocam bu AutoCAD açar mı, açarsa nasıl performans verir bilmiyorum, bilen bir arkadaşa sormak lazım.

ekran kartı gerektiren programlar kullanacaksanız bu modelden verim alamazsınız
Aynen, performans ve sessizlik bir arada olmuyor.

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu AutoCAD açar mı, açarsa nasıl performans verir bilmiyorum, bilen bir arkadaşa sormak lazım.

üniversite okuyan bir kız kullanıcak dersleri için

fusion 360 ve catia solid kullanılacak

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
üniversite okuyan bir kız kullanıcak dersleri için

fusion 360 ve catia solid kullanılacak
Ofis + web gezinmesi dışında bazı ağır programlar kullanılacaksa, bahsettiğiniz AutoCAD ağır bence, gaming laptop tercih edilmeli diye düşünüyorum.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Ofis + web gezinmesi dışında bazı ağır programlar kullanılacaksa, bahsettiğiniz AutoCAD ağır bence, gaming laptop tercih edilmeli diye düşünüyorum.
Bence de daha mantıklı oluyor. Victus veya nitro en iyi performansı verir . Ama belki biraz daha düşük donanımlı legion veya zephyrus da bakılabilir

@$ilent

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Oyun oynanmasada 3D ağır işler ve render içinde günümüzde gaming laptop almanız gerekiyor, önerilerim şu iksidir:

Lenovonun işlemcisi biraz daha iyi ve daha sessizdir, nitro 5 daha sesli ama 32gb ram li. İkiside alınabilir.

Top Bottom