Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ Anında Yeniden Oynatma Masaüstünü Kaydetmiyor

Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum son 3 4 aydır masaüstünde kaydetmeye çalıştığımda kaydetmiyor. İllaki kaydetmem için bir oyun olması gerekiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? 1642285852 Sorunu çözdüm arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. alt z den masaüstünde bir kaç saniye kayıt alıp kapatın...
  2. G

Yardım Xbox 360 gamepadim xboxa bağlanmıyor

konsolu açıyorum.kolu açıyorum. fakat kolu açtığımda konsola bağlanmıyo. normalde 2sn içerisinde bağlanması gerek.bu çok sıkıntı değil. ben şimdi bu kolu bilgisayarda kullanmak için gereken sinyal şeyini alsam.bu sinyal şeyini görüp pc de çalışırmı yoksa yine aynı sorun devam mı eder
  3. G

lşi,şil

secure boot other os dan uefi ye alınıyo bi tek ve yaptım olmadı .regeditten yapılanıda yaptım yine olmadı
  4. G

Windows 11, "Bilgisayar Güvenli Önyükleme Özelliğini Desteklemelidir." Sorunu !

orada gözüktüğü gibi uefi modda ve üsttekilerde aynı tamamen
  5. G

Windows 11, "Bilgisayar Güvenli Önyükleme Özelliğini Desteklemelidir." Sorunu !

tpm olayını hallettim. asus biosum var. işlemcim ryzen 5 3600. secure boot u uefi yaptım. fakat olmadı.
  6. G

İşlemcim çok ısınıyor

b450m dragon rtx2060 ryzen 5 3600 sistemim var işlemcim valorantta 90 dereceyi görüyor bunun nedeni ne olabilir
Top Bottom