Neler Yeni

Windows 11, "Bilgisayar Güvenli Önyükleme Özelliğini Desteklemelidir." Sorunu !

gness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Miraç Burak Aksu
tpm olayını hallettim. asus biosum var. işlemcim ryzen 5 3600. secure boot u uefi yaptım. fakat olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arda hocat
daha tam olarak çıkmamış olan windows 11 için neden bu kadar uğraşıyorsun dostum :) şu an kullanıcağın windows 10 daha stabil ve daha iyi bir durumda bence. senin kararın tabii ki ama bence indirmene de çok gerek yok bide adın miraç mı snede tam bir miraç tipi var adamım

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
"Secure Boot" ayarını açmayı dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arda hocat
nasıl açılacak secure boot ayarı uzun süredir uğraşıyoruz ama bulamıyoruz biosta secure boot sekmesi var oradan sadece windows uefi modunu seçebiliyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arda hocat
biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz lütfen vaktiniz varsa tabi saat de geç oldu ama tam olarak sorunu çözemedik

samet2859

80+
tpm olayını hallettim. asus biosum var. işlemcim ryzen 5 3600. secure boot u uefi yaptım. fakat olmadı.
  • Sağ altta yer alan ‘Advanced mode’ seçeneğine tıklayın.
  • Açılan sayfanın üstündeki çubukta yer alan ‘Advanced’ sayfasına gelin.
  • PCH-FW Configuration seçeneğine tıklayın.
  • PTT’ özelliğini ya da 'TPM Device Selection' özelliğini ‘Disabled’ yerine ‘Enabled (ya da Enabled Firmware TPM)’ olarak değiştirin. AMD Ryzen tabanlı işlemcilerdeyse ‘AMD fTPM’ isimli özelliği etkinleştirmeniz gerekecektir.
Artık TPM 2.0, sisteminizde gözükecektir ve Windows 11, sisteminiz tarafından desteklenecektir.

Top Bottom