Arama sonuçları: *

1. fbsoner12

Öneri Başlangıç için naked önerisi

raider icin olabilir dediklerin. rtr 200 aldım servise bile gitmiyorum bakımlarını kendim yapıyorum canını da alsan motor taş gibi kronik bir şey de yaşamadım.
  2. fbsoner12

Dominar D250 vs Apache rtr200

rtr 200 kullanıyorum bakımlarını kendim yapıyorum bir sorun çıkartmadı 5bin km oldu. ikisi arasında ben dominarı seçerdim yeni başlayan için bi tık ağır motor. ikinci el piyasası sanırım tvsye göre de daha iyidir. Şuan piyasaları bilmiyorum ama ikinci elde sıfıra yakın motor alırdım şuan alacak...
  3. fbsoner12

Uzman garajdan kask alınır mı?

ya böyle site mi olur ya iban ile ödeme mi olur :D :D
  4. fbsoner12

🔥İndirim Hepsiburada 250₺'lik alt limitsiz kupon kazanma yöntemi

Emin misin 101 de 20linin 75 tl olduğuna? Sitesinde çıkmadı da. Yeğene alayım içsin kodu da kendime alirim
  5. fbsoner12

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

adamlara scorpion dedim ls2 dediler. kardeşim sen bunlara ne anlatıyorsun :D
  6. fbsoner12

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

alacam demedim ki varken niye alayım? :D yorumunu merak ettim sadece.
  7. fbsoner12

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

scorpion exo 491 kullanıyorum. o nasıl ? iyi midir ?
  8. fbsoner12

MOTORSİKLET İÇİN MONT VE KASK ÖNERİSİ

aynen demek istedigim buydu
  9. fbsoner12

yok valla gidon ile alakalı bir sorun yaşamadım,cok kıvrak motor belki de dedigin gibi oldugu icindir ama hiç gözüme çarpmadı benim gayet memnunum. Oynamak istersen motor her türlü oynatıyor :D tam bir trafik motoru :D
  10. fbsoner12

valla ben çok memnunum rakibi ns200 ancak arada ucurum fark var sanırım sıfırda ve tasarım olarak rtr daha iyi. Tek avantajı yedek parçası sanırım.Esenyurt gibi bir yerde yaşıyoruım ve tüm veletlerde ns200 var o da rtrye yönelmem için bir sebepti :D
  11. fbsoner12

RTR200 kullanıyorum manyak makine :D 125lik fiyatina 250cc kadar güçlü motor :D
  12. fbsoner12

kardeşim mont olarak hevik scirocco da bakabilirsin italyan malı. kask olarak da scorpion 391 iyidir ve ls2 tarzı kasklar ile karsılastırılamaz :) vizörü motomax de bulunur genelde.
  13. fbsoner12

🔥İndirim 216 ADET CİPS 130 TL !!!!!! KOŞUN KOŞUN

allahım nasıl kacırdım tam yegene almalıktı :(
  14. fbsoner12

Bedava 1 ay tod kodu

sana tesekkürü borc bilirim :D anladım inceyi :D
  15. fbsoner12

Bedava 1 ay tod kodu

tesekkür ettim.
  16. fbsoner12

🔥İndirim Bitlo x getir getiryemekte geçerli 200tl kupon

dün almıstım kuponu bugün kullandım.
  17. fbsoner12

🔥İndirim Bitlo x getir getiryemekte geçerli 200tl kupon

100 tl ye yarım kilo köfte 250gr sucuk aldım yusuftan tesekkürler bitlo :D
  18. fbsoner12

Askerliğe elverişli/elverişli değil raporu nasıl alınır?

sene 2016 çocuk önünü göremiyordu ama nasıl olduysa askere gelmişti hemde dağ başına :D şırnakta bir üs bölgesi :D üsteğmenden bir posta dayak yedikten sonra çürük almıştı tabura gidip :D
  19. fbsoner12

Motosiklet için balaklava, eldiven ve motor örtüsü önerisi

https://www.decathlon.com.tr/p/yetiskin-polar-kayak-maskesi-siyah/_/R-p-10988?mc=8040878&c=S%C4%B0YAH şunu kullanıyorum bende gayet iş yapıyor
  20. fbsoner12

Bajaj Pulsar NS200 mü almalıyım RS200 mü?

rtr 200 servisten mi cıkmıyormuş? :D kim diyor kardeşim bunu :D garantisini iptal ettim servise uğramıyorum bile yağını filtresini kendim değişip devam :D
Top Bottom