Neler Yeni

MOTORSİKLET İÇİN MONT VE KASK ÖNERİSİ

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,571
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Var hocam
İstediğin renk vizör ve pinlock'um
Yakın vakitte euro ve dolarda ani bir çıkış olmadığı sürece zam olmaz hocam
Akşamları net gösterebilecek şeffaf harici hangi renkler var hocam, şubatta anca bütçe olarak rahata eriyorum o zaman alabilirim takibe alıyorum sizi bütçe olarak rahatladığımda yazarım hocam internet satışı var mıdır peki ? Lüleburgazdayımda ben.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,785
İsim
Eren Yeager
Akşamları net gösterebilecek şeffaf harici hangi renkler var hocam şubatta anca bütçe olarak rahata eriyorum o zaman alabilirim takibe alıyorum sizi bütçe olarak rahatladığımda yazarım hocam internet satışı var mıdır peki ? Lüleburgazdayımda ben.
İnternet satışı yok ama kargo yaparım hocam size sorun değil
Bayi olmadığımız için internet satışı yapmıyoruz
Akşamları sadece şeffaf net gösterir
Siyah Gri Gökkuşağı Sarı Mavi hemen hemen hepsi aynı gösteriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Shoei camlar için konuşmuyorum bu arada shoei'nin siyah ve gri camlarında bile akşamları net görüyorsunuz adamlar yapıyorlar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,571
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İnternet satışı yok ama kargo yaparım hocam size sorun değil
Bayi olmadığımız için internet satışı yapmıyoruz
Akşamları sadece şeffaf net gösterir
Siyah Gri Gökkuşağı Sarı Mavi hemen hemen hepsi aynı gösteriyor

Shoei camlar için konuşmuyorum bu arada shoei'nin siyah ve gri camlarında bile akşamları net görüyorsunuz adamlar yapıyorlar
siyah alırım o zaman muhtemelen şöyle yaparım gibime geliyor kışın şeffaf vizör yazın siyah vizör şuanda pinlock yok diye vizörü kapatamıyorum. buhar yapıyor hemen.
Neyse tekrardan teşekkürler takibe aldım şubat, en geç martta iletişime geçerim hocam İyi akşamlar.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,785
İsim
Eren Yeager
siyah alırım o zaman muhtemelen şöyle yaparım gibime geliyor kışın şeffaf vizör yazın siyah vizör şuanda pinlock yok diye vizörü kapatamıyorum. buhar yapıyor hemen.
Neyse tekrardan teşekkürler takibe aldım şubat, en geç martta iletişime geçerim hocam İyi akşamlar.
En iyisi hocam herkes senin gibi yapıyor emin ol

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Soner
Rtr200 100k sıfırı şuan çok iyi ben b ehliyet olduğum için vmoto TC Max elektrikli aldım 12 ay vade farksız ilk başlangıç motoru otomatik vites siz diye 😀

Kredi çekemem ne yazık ki hocam

bende 50 lik scooter var kısmetse şubat 11 de 18 oluyorumda b ehliyet almak için martı beklemem gerektiğinden a1 aldım ben (burda nerdeyse her gün çevirme oluyor ceza yemek istemediğimden aldım) onu b ehliyeti aldıktan sonra a2 ye yükseltim rtr 200 alacağım.
RTR200 kullanıyorum manyak makine :D 125lik fiyatina 250cc kadar güçlü motor :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,571
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bende o yüzden düşünüyorum ki abs standart geliyor kaydırmalı debriyaj var tasarımı güzel tek aklıma takılan gidonu oldu gidonu ufak geldi, gözüme gerçekte birebir gördüğümdede öyle geldi. (üstüne binmesemde yanına kadar gittim inceledim)

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Soner
bende o yüzden düşünüyorum ki abs standart geliyor kaydırmalı debriyaj var tasarımı güzel tek aklıma takılan gidonu oldu gidonu ufak geldi, gözüme gerçekte birebir gördüğümdede öyle geldi. (üstüne binmesemde yanına kadar gittim inceledim)
valla ben çok memnunum rakibi ns200 ancak arada ucurum fark var sanırım sıfırda ve tasarım olarak rtr daha iyi. Tek avantajı yedek parçası sanırım.Esenyurt gibi bir yerde yaşıyoruım ve tüm veletlerde ns200 var o da rtrye yönelmem için bir sebepti :D

11.jpg

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,571
İsim
Emre
Discord
necromancerr
valla ben çok memnunum rakibi ns200 ancak arada ucurum fark var sanırım sıfırda ve tasarım olarak rtr daha iyi. Tek avantajı yedek parçası sanırım.Esenyurt gibi bir yerde yaşıyoruım ve tüm veletlerde ns200 var o da rtrye yönelmem için bir sebepti :D

Alıntıyı görüntüle
çok güzel motor zaten ama dediğim gibi kafama tek takılan gidonu oldu gidonundan memnunmusunuz ?
Gidon çok ufak geldi bana kullanımda sizi etkiledimi bu durum ?

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Soner
çok güzel motor zaten ama dediğim gibi kafama tek takılan gidonu oldu gidonundan memnunmusunuz ?
yok valla gidon ile alakalı bir sorun yaşamadım,cok kıvrak motor belki de dedigin gibi oldugu icindir ama hiç gözüme çarpmadı benim gayet memnunum. Oynamak istersen motor her türlü oynatıyor :D tam bir trafik motoru :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,785
İsim
Eren Yeager
Aslında gidonun küçük olması çok büyük biri değilsen senin için bir avantaj ne kadar kısa o kadar rahat geçebilriisn demektir aralardan

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,571
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Aslında gidonun küçük olması çok büyük biri değilsen senin için bir avantaj ne kadar kısa o kadar rahat geçebilriisn demektir aralardan
1.80 100 kg yim hocam kol boyumda ortalama uzunlukta diyeyim o yüzden sordum. daha önce mondial uag100 gibi bi motora bindiğimden o gidon boyutu yeterli geliyordu bana.

yoksa motora bayıldım zaten kısmet olursa haziran yada temmuzda alıp yıllık iznimde basıp tatile gitmek istiyorum.
Titreme olarakda üzmez beni kesin hele uagden sonra onda 6000 devir sonrasında motor zangır zangır titriyor (kendimde scooter varda kurs motoruydu uag) Abimde R25 vardı 1 defa bindim çok uzun süre sürmemiş olsamda onunda gidon boyutu çok iyidi.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Valla ben aileyi zor ikna ettim vites yok o yok bu yok diye 1 yıl civarı kullanip benzinli bir model alacağım aklımda Duke 390 veya vitpilen 401 var bakalım nasip her şey belki de uzun süre binerim bu motora elektrikli sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,102
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom