Neler Yeni

MOTORSİKLET İÇİN MONT VE KASK ÖNERİSİ

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
Herkes LS2 Rapid kullanıyor diye LS2 kötü ürünler yapıyor imajını oluşturan dalyaraklardan 2 3 tane öneri almışsın
MT ve Scorpion dediğin kaskların yedek parçaları yok ortada vizörü kırılsa bulamazsın gelmişler MT ve Scorpion önermişler
LS2 Stream 2 KPA dış kabuğa sahip neresi kalitesiz ve paramparça oluyormuş istediğin gibi iç pedini vizörünü bulursun
Önerdiğim montta da hem yazlık hem kışlık ciddi manada kullanırsın
Omuz sırt ve dirsek koruması var
İç pedi bilmiyorumda vizör bağlantı yeri ve vizör bulunuyor, aliexpresste bile var

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,794
İsim
Eren Yeager
İç pedi bilmiyorumda vizör bağlantı yeri ve vizör bulunuyor, aliexpresste bile var
Aliexpresste ki gelen ürünler ses yapıyor tam kapanmadığı için ona bakılırsa Shoei’lern LS2’lerinde vizörleri var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ben aileyi zor ikna ettim vites yok o yok bu yok diye 1 yıl civarı kullanip benzinli bir model alacağım aklımda Duke 390 veya vitpilen 401 var bakalım nasip her şey belki de uzun süre binerim bu motora elektrikli sonuçta
Duke390 açıkçası tavsiye etmem çok daha mantıklı makineler var KTM’e para verene kadar

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Aliexpresste ki gelen ürünler ses yapıyor tam kapanmadığı için ona bakılırsa Shoei’lern LS2’lerinde vizörleri var

Duke390 açıkçası tavsiye etmem çok daha mantıklı makineler var KTM’e para verene kadar
Hocam o sonraki iş zaten önce bir alisayim bu motora sürmeye falan sonra a2 alır bakarım sizin a2 de duke390 veya vitpilen 401 dengi paraya ürünler var mı onerdiginiz mesela rks srk550 falan

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,794
İsim
Eren Yeager
Hocam o sonraki iş zaten önce bir alisayim bu motora sürmeye falan sonra a2 alır bakarım sizin a2 de duke390 veya vitpilen 401 dengi paraya ürünler var mı onerdiginiz mesela rks srk550 falan
RKS tavsiye etmem açıkçası
Fiyatı henüz belli değil fakat Honda CBR500r’ı tekrardan Türkiye pazarına getiriyor ona bakabilirsiniz inanılmaz bir motoe

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu

Kullanıyorum hocam tam kapanıyor ses yapmıyor

RKS tavsiye etmem açıkçası
Fiyatı henüz belli değil fakat Honda CBR500r’ı tekrardan Türkiye pazarına getiriyor ona bakabilirsiniz inanılmaz bir motoe
Honda keşke büyük cc crosslarıda getirse

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,794
İsim
Eren Yeager
Kullanıyorum hocam tam kapanıyor ses yapmıyor

Honda keşke büyük cc crosslarıda getirse
Benim gördüklerim o şekilde değildi hocam değişkenlik gösteriyor olabilir belki bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,501
Üyeler
164,684
Son üye
Saruhan37
Top Bottom