Arama sonuçları: 30k

• Order by relevance
  1. erennx

30K HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

arkadaşlar bütçe 30k sistem önerisi yapabilir misiniz FPS oyunları oynuyorum f/p önerisi hazir sistemleriniz varsa bekliyorum iyi forumlar
  2. A

30k Hazır sistem önerisi

28-30k Fiyat aralığında hazır sistem öneriniz varsa yazabilir misiniz? Nvidia ekran kartı ve AMD işlemci düşünüyorum. https://www.incehesap.com/zodiak-silver-hazir-sistem-fiyati-45605/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app Böyle bir sistem buldum Ekran Kartını RTX4060 Ti ve...
  3. R

25K-30K arası fp sistem önerisi

Merhabalar bana 25k-30k arası pc önerisi lazım yardım olursanız sevinirim
  4. B

Max 30K TL hazır sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar 30K TL bütçem bulunmakta bana önereceğiniz hazır sistem var mıdır? Beni 2-3 yıl götürse yeterlidir.
  5. A

30k Bütçe civarına Nvidia Sistem önerisi

Arkadaşlar selamlar 30k bütçem var. Yazılım işi yaptığım için Nvidia ekran kartlı bir sistem almayı düşünüyorum. Önerilirinizi bekliyorum.
  6. F

30K Bütçe sistem önerisi

Rtx 3070 Ti li Pc yi kendim toplamak mı daha mantıklı yoksa 4060 ti li pc falan mı almak mı ? 30k bütçem var yada önerebileceğiniz sistem var mı ?
  7. R

30k civarı bütçeye masaüstü pc tavsiyleri

30k civarı laptop almaktan vazgeçtim onun yerine masaüstü düşünüyorum ve bir tane aklıma yatan buldum. sizce alınır mı ? https://www.hawkgaming.com.tr/celestial-ranger/hawk-chair-fab-oyuncu-koltugu-hediyeli/amd-ryzen-5-7500f/gainward-geforce-rtx-4060-python-ii-8gb/16gb-ddr5/512gb-nvme-m.2-ssd
  8. T

25-30k sistem önerisi

dediğim gibi 25-30k arası f/p bir sistem arıyorum bir süredir ve çok kararsızım günlerdir karar veremedim tercihen nvidia ekran kartı ve amd işlemci
  9. R

25k-30k arası valo gta vb oyunları kaldırsın

25-30k arasında sistem önerir misiniz? valorant gta vb oyunlar İçin
  10. 1

Çözüldü✓ Arkadaşlar 30k ya kadar bütçem var oyun canavarı bir laptop önerisi

Arkadaşlar 30k bütçem var asus modeli ilgimi çekiyor fazla oyun oynamam ama oynarsam kaliteli oyunlar oynarım god of war gibi kaldırcak sistem lazım ama max günlük 4 saat oynarım oyun ona göre bir fiyat performans laptop önerirseniz harika olur
  11. S

Yardım 5070'ler ne zaman satışa çıkıyor?

Lansman fiyattan yakalarsan 25k sonrasında 30k civarı
  12. A

25-30k bütçem var PC alcam

Merhaba arkadaşlar 25-30k bütçem var monitör klavye mouse dahil sistem almak istiyorum tavsiye edebilirmisiz
  13. K

arkadaşa 30k bütçeye sistem lazım oldu yardım eder misiniz?

30k bütçesi var ekran kartını nvidia istiyor
  14. emir_*

24-30K ARASI LAPTOP TAVSİYE!!!

LENOVO LOQ 83GS002TTR https://www.teknosa.com/lenovo-loq-15iax9-83gs002ttr-i512450hx-156-16-gb-ram-512-gb-ssd-6-gb-nvidia-geforce-rtx-4050-fhd-ips-freedos-notebook-p-786300010 bunu almayı düşünüyorum kullanan varmı yada tavsiye eden.30k ya kadar öneriniz varmı
  15. B

30K BÜTÇE İLE LAPTOP

Merhaba arkadaşlar 30k bütçem var Oyun İçin laptop lazım Önerebileceğiniz laptop var mı yada bir kaç hafta bekliyeyim mi Fiyatlar düşer mi
  16. gdburak

Çözüldü✓ Pttavm'den 3500tl Ayakkabı alınır mı?

bu ayakkabı fake almanı tavsiye etmem orjinali 30k
  17. 1

Yardım 30k Bütçe ile Laptop

Merhaba dostlar. 30k bütçem var. Laptop almaya karar verdim. Laptop konusunda hiç tecrübem yok. Ekran kartı kaç watt, ısınır mı , ekranı kötü mü anlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  18. S

30k Bütçe Laptop Önerisi

Merhaba, 30k bütçem var. Yurda gideceğim ve bölümüm de yazılımla ilgili olduğu için laptop almak istedim. Aradığım özellikler hafif olması ve dışarıda da kullanma ihtimalim olduğundan dolayı şarj dayanıklılığının yeterli olması. Oyun olarak genelde çok ağır oyunlar oynamıyorum. LOL, Valo...
  19. RevenKalr

30k Bütçe telefon önerisi

30K bütçe ile telefon arıyorum, kamera ve günlük işler için ihtiyacım var. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Top Bottom