Arama sonuçları: *

1. O

4TB SSD 902TL bu nasıl mümkün olabilir?

Hocam sonuç nedir yani bellek dolum oranı veya bir şey siliyor mu yer açmak için kendi kendine
  2. O

PC İçin F/P Gamepad Almak İçin Ne Kadar Bütçe Lazım ?

Hocam dongke ile gecikme testi şöyle normalde ps salonuna gittiğimde orj kolla oynadığımdan daha seri hareket ettirebiliyorum ps salonunda mk11 oynadığımızda skilleri düzgün yapamıyordum ama burda öyle bir problem yok ama sizin için yapmaya çalışırım
  3. O

PC İçin F/P Gamepad Almak İçin Ne Kadar Bütçe Lazım ?

Hocam haklısınız ve bende gc30 v2 kullanıyorum korkarak aldım çünkü ps kolundan farklı diye oynayamam sandım dahası daha iyi oynamaya başladım ve ps teki ağırılar bunda yok asıl diğer konu size şunu da belirteyim ek bilgi olarak verebilirsiniz kol aktifken şunu fark ettim r2 l2 tuşları yani rt...
  4. O

Yardım ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X ısınıyor?

Hocam voltaja fazla yük binerse ısı yapabilir voltaj değerleri haddinden fazla olabilir mi kontrol edebilirmisiniz
  5. O

Çözüldü✓ yardıma ihtiyacım var Hazır sistem buldum

Sen onu alma onun yerine apu sistem topla daha karlısın daha iyi olur
  6. Fiziksel sunucu için parça

Fiziksel sunucu için parça

Merhaba fiziksel sunucu için parça topluyorum'da lga 2011 li xenon e5 sistem toplayacagım lütfen lga2011 için uygun parçalar teklif veriniz
  7. O

Düşük bütçede sunucu kasası toplama

Merhaba sizin önereceğinize göre sunucu toplamak istiyorum ve bana yardımcı olursanız sevinirim xenon işlemcili sistem toplayacağım 20TB depolama kullanacağım. fiyat sizin önereceğinize göre değişecektir bir fiyat belli değildir.
  8. O

ASUS PRİME X470-PRO VCORE VOLTAGE

Merhaba öncelikle ben hwmonitör yükleyip voltaj vs kontrolü yapmak istedim ve anakartımda vın4 vın5 ve vın6 olmak üzeri voltajları +0.033 de takılı kalmış durumda bu normal mi yoksa bir sıkıntı çıkarır mı.
  9. RYZEN 5 1600AF TAKAS

RYZEN 5 1600AF TAKAS

Merhaba işlemcimi takas etmek istiyorum düzgün tekliflerinize açığım. Garantisi 1 yıl vardır. İletişim için discord (OREEMER │「Muhammed」#3944)
  10. O

Ryzen 5 1600af overclock

Anakart üstünden temelli olarak kalmasını istiyorum anakart üzerinden nasıl yapılacak onu bilmek istiyorum
  11. O

Ryzen 5 1600af overclock

Coolermaster masterliquid ml240l v2 sıvı soğutma soğutucu 1661115823 Yazdım k.b cevapa basmamışım
  12. O

Ryzen 5 1600af overclock

Merhaba arkadaşlar anakartım asus prime x470-pro dur bu anakarta heatsinkler taş gibi şuan bendeki işlemcimi 4ghz üstüne çıkarmak istiyorum bu anakarta yeni geçtim nasıl yapacağımı anlamadım bilen varsa söyleyebilir mi?
  13. AMD Ryzen 3 2200g

AMD Ryzen 3 2200g

Hocalarım anakart aldım x470 pro apu işlemci alıcağım 2.el olarak eski bilgisayarımı satacağım ve apuya geçeceğim eski bilgisayarımdan kat kat daha iyi olacak onda kesin bir bilgi var. İletişim için discord (OREEMER │「Muhammed」#3944)
  14. O

İtopya GIGABYTE RTX 2060 D6 6GB 5999TL

Iraktan almak bide mantıklımı hocam
  15. O

İtopya GIGABYTE RTX 2060 D6 6GB 5999TL

https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-2060-d6-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti_u13765 RTX ekran kartlarına bakayım dedim akakçe'den bakıyorum en düşük fiyat colorfulun 6136tl ye var itopyada 5999TL şuan isteyen kontrol edip alabilir. Bende ırak gidecem fiyatlara bakayım dedim ordan almayı...
  16. O

Gameforce GF-8010 cold 6x120mm rainbow kasa alınır mı?

Hocam digerlerine bakınca pek hoşnut olmadım eger ulaşabilirsem vatanda bakacağım 240mm sıvı soğutma uyumlu olması benim için önemli çünkü
  17. O

Gameforce GF-8010 cold 6x120mm rainbow kasa alınır mı?

Selamun aleykum öncelikle sizden istediğim acaba bu kasa alınır mı? Alınırsa kalitesi nedir ve fiyatıda uygun gördüğüm için istiyorum eğer olmazsa rgbli mesh kasa önerebilir misiniz? fiyat bandı 400-500 TL arası.
  18. O

Format sonrası normal boot ile sistem başlamıyor

Merhaba ben 2 gün önce B450 M-H modeli anakartı aldım ve win 10 formatı atım ama normal boot edemiyorum windows boot seçmeden boot etmiyor harddisk başa getirince biostan reboot devices system boot hatası alıyorum.
  19. 144hz monitör 1ms

144hz monitör 1ms

Fotoğraf alakasızdır İstediğim fiyat 800 ve 1000 arası 2 el olarak alacağım ona göre yazarsanız mutlu olurum.
  20. Ryzen 5 1600af Alınır

Diyarbakır Ryzen 5 1600af Alınır

İlk defa sistem toplayacağım ve işlemciyi 2 el olarak alacağım benim verebilecegim min bütçe 500 max 650
Top Bottom