Arama sonuçları: *

1. Shiroo

Sistemimi DDR5 Yapıcam

aslında pc'yi satıp 0 ddr5 sistem alsanız daha uyguna gelir diye düşünüyorum.
  2. Shiroo

Uygulamamı ismi için fikrinize ihtiyacım var

YapıpKazan en uygunu olacaktır. YapKazan da olabilir
  3. Shiroo

Çözüldü✓ 7800xt vs 4070 süper

5070 amerikada 20 şubat Türkiyede de şubat bitmeden çıkar muhtemelen. amd'yi bilmiyorum muhtemelen duyurulmadı.
  4. Shiroo

Yardım Motordan pahalı ceza yazılmış ne yapabiliriz?

kurallara uymadığı için adı üstünde "ceza" almış ehliyeti olmayan adamı mahkemede de savunamazsınız bir zahmet ehliyetsiz ters yönde kasksız araç kullanırken ceza yiyin siz yemezseniz birine çarptığınızda o kişi hayatıyla ödüyor o bedeli.
  5. Shiroo

Yardım 1 tb m2 ssd onerısı ?

nv3 versiyonunu al.
  6. Shiroo

Kingdom come deliverance oynanır mı?

aga bana sormak yerine keşke 1 sayfa geriye gitseydin "playline0" dı. bu arkadaş o klasörün içindeki bir save dosyasını atmış kendin yeni bir oyuna gir kaydet çık sonra bu dosyayı o açılan yeni save klasörünün içine at.
  7. Shiroo

işinize yarar belki aşağıya bir arkadaş save dosyası bırakmış o göreve yakın bir bir görev noktası.
  8. Shiroo

BF1 En az Sniper oynanan map

Takım Ölüm maçları. Onlarda genelde 100 öldürmeyi en hızlı yapmaya çalıştıklarından sniper alıp pusmuyorlar.
  9. Shiroo

bence hiç kasma bahsettiğim modları indirip 0 dan o bölüme 1 günde gelirsin oyunun speedrun'ı 2 saat zaten.
  10. Shiroo

muhtemelen hepsi vardır indirimdeyken steamden almıştım.
  11. Shiroo

bende dlc vardı oyun sıkıntı yaratır mı bilmem eğer çakışırsa dlcsiz bakmak için görevin ingilizce adını yazıp internette kayıt dosyasını aramanız lazım.
  12. Shiroo

şansa bende aynı görevdeydim galiba yine oynamaya başlamıştım. ayrıca olmazsa ismini "playline0" yapmayı deneyebilirsin. dosyayı atacağın yer: "C:\Users\Shiro\Saved Games\kingdomcome\saves" shiro = pc adı. Dosya linki (şimdi ben hazırladım başkasının değil)...
  13. Shiroo

Tatil İçin Oyun Önerisi

bilindik ama dediğim gibi oynadığım ve en sevdiğim oyunları listelemiştim yarıda bıraktıklarımı saymazsak hepsini bıraksan 0 dan tekrar oynayabilirim o derece.
  14. Shiroo

Mouse pad önerisine ihtiyacım var

https://www.trendyol.com/xrades/pink-oni-90x40-cm-xxl-gaming-oyuncu-mousepad-mouse-pad-p-847068762?boutiqueId=61&merchantId=121110 kardeşime de bunu aldım gerçekten görüntüsü gibi geldi aralarında öyle aman aman bir fark yok hatta anlayamazsın bile profesyonel değilsen fazla bütçe harcamam...
  15. Shiroo

KINGDOM COME DELIVERANCE 2 CRACKLENDI !

bütçesi olanın kesinlikle crack değil alarak oynamasını tavsiye ederim adamlar piyasa türkçe çevirili oyun yokken 2.2m kelimelik oyuna türkçe çeviri getiriyor illa crack oynayacaksanız onca oyun varken türkçe dil desteği vermeyen spider-man 2 yi oynayın. 1738690612 enis kirazoğlu video...
  16. Shiroo

Mouse pad önerisine ihtiyacım var

https://www.trendyol.com/klassegear/pro-dragon-knot-90x40-cm-xxl-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-791630152?boutiqueId=61&merchantId=378119 mousepad geldi ilk defa uzun boy bir mousepad kullanıyorum ama hoşuma gitti. sana da tavsiye ederim göz atabilirsin
  17. Shiroo

Render için AMD Tek çekirdekli İşlemci ağırlıklı 4060 ti kasa tavsiyesi.

işlemcinin tek çekirdek performansı 7500f e geçince çok fazla düşmüyor mu? yine de dediğiniz sistemi hazır sistem şeklinde önerebilirseniz çok işime yarar. şöyle bir sistem buldum ama 49k:
  18. Shiroo

benim bildiğim kadarıyla işlemci ağırlıklı? ayrıca ddr4 deki ram ve işlemci mhzsi ddr5 e göre oldukça az değil mi? pc de oyun kullanmayı düşünmüyorum sadece bu işlerle uğraşacağım.
  19. Shiroo

after effects gibi programlar, ses müzik işi için lazım. bunlar nasıl? anakart yükseltilebilir istenilirse.
  20. Shiroo

Başlıkta dediğim gibi render ağırlıklı olacak bütçe aradaki farkın değerine göre değişir ama 45k 40k olabilir. ryzen 5 9600x işlemci nasıl?
Top Bottom