bütçem 20k ve şuan ddr4 rtx 4060 ti 16gb var yeni sistemimi ddr5 yapıcam ve anakart işlemci ram istiyorum anakart msi olursa daha iyi olur .
ddr5 sana ne kazandiracak.bütçem 20k ve şuan ddr4 rtx 4060 ti 16gb var yeni sistemimi ddr5 yapıcam ve anakart işlemci ram istiyorum anakart msi olursa daha iyi olur
kule tipi sogutucum var ssd almayi dusunuyorum onun yerineRamdan 2 adet almanı öneririm. Kule tipi soğutucuyu kampanya ile daha uyguna alabilirsin.
![]()
AMD Ryzen 7 7700 3.8 GHz AM5 40 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 7 7700 3.8 GHz AM5 40 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
MSI Pro B650-S WIFI AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI Pro B650-S WIFI AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 V2 TL-C12C V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF4 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
![]()
Sevgililer Günü Hediyen Gaming.Gen.TR’de!
www.gaming.gen.tr
Bütçe 20 k mı hocam ?kule tipi sogutucum var ssd almayi dusunuyorum onun yerine
evet şuan 5k xalman kule tipi soğutucum var anakart islemci ram ssd işimi görürBütçe 20 k mı hocam ?
ddr5 anakartlar daha yüksek mhz sağlıyor ve yeni işlemcilerin hepsi ddr5 e geçtiği için geçiyorum ddr5 eDDR4'den tam olarak şuanda DDR5'e geçmek size ne kazandırıyor ? Güncellik diyip geçmeyin somut olumlu bişey söyleyin lütfen.
aslında pc'yi satıp 0 ddr5 sistem alsanız daha uyguna gelir diye düşünüyorum.bütçem 20k ve şuan ddr4 rtx 4060 ti 16gb var yeni sistemimi ddr5 yapıcam ve anakart işlemci ram istiyorum anakart msi olursa daha iyi olur