Sistemimi DDR5 Yapıcam

RARRii

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
20000
bütçem 20k ve şuan ddr4 rtx 4060 ti 16gb var yeni sistemimi ddr5 yapıcam ve anakart işlemci ram istiyorum anakart msi olursa daha iyi olur

Ramdan 2 adet almanı öneririm. Kule tipi soğutucuyu kampanya ile daha uyguna alabilirsin.

bütçem 20k ve şuan ddr4 rtx 4060 ti 16gb var yeni sistemimi ddr5 yapıcam ve anakart işlemci ram istiyorum anakart msi olursa daha iyi olur .

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçem 20k ve şuan ddr4 rtx 4060 ti 16gb var yeni sistemimi ddr5 yapıcam ve anakart işlemci ram istiyorum anakart msi olursa daha iyi olur
ddr5 sana ne kazandiracak.

Ramdan 2 adet almanı öneririm. Kule tipi soğutucuyu kampanya ile daha uyguna alabilirsin.
kule tipi sogutucum var ssd almayi dusunuyorum onun yerine

DDR4'den tam olarak şuanda DDR5'e geçmek size ne kazandırıyor ? Güncellik diyip geçmeyin somut olumlu bişey söyleyin lütfen.

Bütçe 20 k mı hocam ?
evet şuan 5k xalman kule tipi soğutucum var anakart islemci ram ssd işimi görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDR4'den tam olarak şuanda DDR5'e geçmek size ne kazandırıyor ? Güncellik diyip geçmeyin somut olumlu bişey söyleyin lütfen.
ddr5 anakartlar daha yüksek mhz sağlıyor ve yeni işlemcilerin hepsi ddr5 e geçtiği için geçiyorum ddr5 e

aslında pc'yi satıp 0 ddr5 sistem alsanız daha uyguna gelir diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,505
Üyeler
186,741
Son üye
bamgumbam
Geri