Arama sonuçları: *

• Users: Asaf
  • Order by date
  1. Asaf

Forza horizon 4 toredo hatası

Öncellikle selamlar ben Forza horizon 4 de onlinea girerken Toredo hatasını alıyorum nası çözebilirim. Denediğim çözüm ; Cmdden kod yazdım baya ama işe yaramadı eğer discord kullanıyorsanız Discorddan bize yardım edebilrisiniz dc : Hasann#1623
  2. Asaf

ets 2 araç çalışmıyor yardım

Tamam bütün ayarları varsayılana çekerek cözebildim, cok saolun iyi günler
  3. Asaf

tamam birdk
  4. Asaf

Öncelikle Selam, bende oyunda saçma bir hata var onu sormak istiyorum ve çözümü bulamadım. Sorun şuki benim etsde tır çalışmıyor,retardar devre dışı,el freni çekik değil ve başka save geçtim olmadı araca 0 kamerasıyla %100 hasar verip tamir ettim yine olmadı ne yapmam gerek :d edit : normalde...
  5. Asaf

Amd radeon sorunu var yardım

Sonunda çözebildim :) Çok teşekkür ederim, iyi akşamalar
  6. Asaf

Amd radeon sorunu var yardım

Öncelikle iyi akşamlar ben oyun oynarkarken msi afterburner yerine AMD Radeonun kısayol tuşu ile ( CTRL + SHİFT + O ) açılan performans yazılımını kullanıyorum. Ama bugun resimde gördüğünüz üzere yazılımın boyutu birden bire küçüldü bunu nasıl eski haline getirceğim. Bahsettiyim yazılım resmin...
  7. Asaf

Ekran kartının yanma seviyesi

teşekkür ederim,yakın zamanda deniceğim
  8. Asaf

RX570 4GB ASUS
  9. Asaf

tamam teşekkür ederim, kasa temizliğimi yaptıktan sonra amd ekran kartıma uv nasıl yapılır bakıcağım
  10. Asaf

2300 rpm de calısıyor otamatikmen daha fazlası gereğinden fazla ses cıkartıyor ama :(
  11. Asaf

zarar derken , baya olumsuz bi zararmı 1612428688 UnderVolt başka yerlerdede duymuştum ama sisteme bir sıkıntı yapıcak diye korkuyorum
  12. Asaf

Tamam anladım, artık rahat rahat oynayabilirim
  13. Asaf

ve bu yüksek sıcaklık değeri her oyunda olmadı, Gtada 70derece görüyorum , RDR 2 gibi bir oyunda 89 derece bile gördüm 1612428520 yani ben 2 saat felan oynasam 70-83 arası sıcaklık değerleriyle,Bi sorun olmaz değilmi
  14. Asaf

Yükte olan ekran kartı 70 ve 83 derece arasında yanarmı, yanarsada kaç saat oynarsam yanar
  15. Asaf

RX 570 4GB Ekran Kartım Çok Fazla Isınıyor

Ve her oyunda olmaması çözüm olabilirmi 1612383287 Herkese iyi akşamalar dilerim,Yardım eden herkese cok teşekkür ederim. 😞
  16. Asaf

Birde bir şey daha sormak i Kasamın suan plastik camı kapalı, İçerisi biraz tozla kaplı temizlettireceğim ve gta da felan yok bu gtada 70 derece sabit genellikle suana kadar 3 tane oyunda gördüm bukadar fazla sıcaklığı 1612382548 ve rx serilerindeki kartlarda Driver ve sıcaklık sorunu genellikle...
  17. Asaf

89 derece olmasını bekleyemedim ve sizi beklettiğim için özür dilerim
  18. Asaf

Onu yapmaya calısıcağım 1612381521 oyuna girip atıyorum birdk
  19. Asaf

5-10 dk önce oyundan cıktım oyüzden 37 derece heralde, emin değilim
  20. Asaf

Tamam boştaykenki değerleri 1 dk içerisinde atıyorum