Problem olmaz.Yükte olan ekran kartı 70 ve 83 derece arasında yanarmı, yanarsada kaç saat oynarsam yanar
yani ben 2 saat felan oynasam 70-83 arası sıcaklık değerleriyle,Bi sorun olmaz değilmiProblem olmaz.
Hiçbir sorun olmaz dostum. Endişelenme. Sanırım laptop üzerinden oynuyorsun, hava kanalları açık olsun yeterli.ve bu yüksek sıcaklık değeri her oyunda olmadı, Gtada 70derece görüyorum , RDR 2 gibi bir oyunda 89 derece bile gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani ben 2 saat felan oynasam 70-83 arası sıcaklık değerleriyle,Bi sorun olmaz değilmi
Tamam anladım, artık rahat rahat oynayabilirimYanmaz. Yakamazsın. Gigabyte 1060 3GB ekran kartını 42 saat %100 yükte GPU rendera bırakmışlığım var. Airflow falan da değil, dümdüz basit bir kasada bıraktım.
zarar derken , baya olumsuz bi zararmı85 derece üstü sıkıntılı, yanmaz fakat zarar görebilir.
UnderVolt başka yerlerdede duymuştum ama sisteme bir sıkıntı yapıcak diye korkuyorumSıkıntı olmaz lakin UV yapmanızı öneririm.
Çok endişeliysen kartına fan hızı profili oluştur. 85 dereceyi geçtiğinde fanlar tam hızda çalışsın falan.Tamam anladım, artık rahat rahat oynayabilirim
UV sisteme sıkıntı vermez hatta daha sağlıklı çalışmasına destek olur. Performans kaybetmeden sıcaklık düşürür UV.UnderVolt başka yerlerdede duymuştum ama sisteme bir sıkıntı yapıcak diye korkuyorum
Mesela çizgi veya Kod:43.zarar derken , baya olumsuz bi zararmı