Arama sonuçları: *

1. G

Klavye random tuşlara basıyor

Razer Huntsman Mini kullanıcısıyım geçen hafta oyuna giricekken bi anda klavyenin bi tuşuna bastım ve klavye rastgele tuşlara basmaya başladı kendi kendine sonra belki yazılımsaldır diye synapsei kapattım synapsei kapatınca sorun olmuyordu ama bugün pcyi açtım oyuna girdim çoğu tuş takılı...
  2. G

ets 2 için bu değerler normal mi?

İşlemci kullanımı nedense çok düşük işlemci odaklı bir oyun ets
  3. G

Testiste deri benzeri fazlalık

Uzun süredir testisilerimin sol kısmında sadece sol kısmında kist gibi bir şey var aileme söylemeye de utanıyorum ne yapmalıyım
  4. G

BEAMNG DRİVE ARAÇLARDA NİTRO VE DİĞER EKSTRA ÖZELLİKLER ÇALIŞMIYOR

Mesela oyunda çekici kullanıcam ama çekicinin arkasını aşağıya indiremiyorum arabaya nitro koyuyorum aktif ediyorum yüksek hızda çalışıyor dip gazda normalde ama çalışmıyor dorselerin kapaklarını da açamıyorum
  5. G

Papara kartım gelmiyor

Dostum bunu arkadaşımda yaşadı galiba sonradan 20tl kargo ücreti olayı çıkarmışlar o yüzden kart askıda kalıyor hala gelmedi kartı yakında aylık ücrette çekerler
  6. G

Yardım Lunatic Sparrow mouse alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-m3-aura-sync-rgb-7000dpi-oyuncu-mouse-p-HBV00000PYCNN?url_src=and-product-detail
  7. 2250 LİRAYA 144HZ 1MS İPS PANEL CURVEDMONİTÖR ALINIR

İstanbul 2250 LİRAYA 144HZ 1MS İPS PANEL CURVEDMONİTÖR ALINIR

144hz veya 165hz 1ms curved monitör İSTANBUL içi alınır
  8. G

Çözüldü✓ 1920x1080 144-165Hz 1ms ips panel monitör arıyorum istanbul içi

İstanbul içi 1080p 144hz ya da 165hz 1ms 2250 lirayı geçmeyecek monitör arıyorum
Top Bottom