voinex41 80+ Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim engin cemil karakaya 5 Ağustos 2023 #1 bide her oyunda vrami düşük kullanıyor max 3gb kullandığını gördüm neden böyle oluyor bilen var mı
S Sefir Süleyman Çakır 👑 80+ Silver Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 2,930 Dahası Reaksiyon skoru 596 İsim Paşadöner 5 Ağustos 2023 #2 voinex41 yazmış: Alıntıyı görüntüle bide her oyunda vrami düşük kullanıyor max 3gb kullandığını gördüm neden böyle oluyor bilen var mı Devamı için tıklayın... Ekran kartı nedir hocam birde Vram hangisi oluyor bende açayım msi afterburdan
voinex41 yazmış: Alıntıyı görüntüle bide her oyunda vrami düşük kullanıyor max 3gb kullandığını gördüm neden böyle oluyor bilen var mı Devamı için tıklayın... Ekran kartı nedir hocam birde Vram hangisi oluyor bende açayım msi afterburdan
G graieno 80+ Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim graieno İlgilendiği Kategoriler Bilgisayar Donanımları, Direksiyon Setleri, Teknolojik Aletler 5 Ağustos 2023 #3 İşlemci kullanımı nedense çok düşük işlemci odaklı bir oyun ets
Starlex 80+ Silver Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2,260 5 Ağustos 2023 #4 voinex41 yazmış: Alıntıyı görüntüle bide her oyunda vrami düşük kullanıyor max 3gb kullandığını gördüm neden böyle oluyor bilen var mı Devamı için tıklayın... Ekran kartından tam verim alınıyor bu iyi haber ve 75 derecede uygun bir sıcaklık
voinex41 yazmış: Alıntıyı görüntüle bide her oyunda vrami düşük kullanıyor max 3gb kullandığını gördüm neden böyle oluyor bilen var mı Devamı için tıklayın... Ekran kartından tam verim alınıyor bu iyi haber ve 75 derecede uygun bir sıcaklık
voinex41 80+ Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim engin cemil karakaya 5 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Starlex yazmış: Ekran kartından tam verim alınıyor bu iyi haber ve 75 derecede uygun bir sıcaklık Devamı için tıklayın... sıcaklık normalde vram çok düşük bide her oyunda cpu%30 veya 40ı geçmiyor bunlar normalmi çünkü anlık fps drop yaşıyorum
Starlex yazmış: Ekran kartından tam verim alınıyor bu iyi haber ve 75 derecede uygun bir sıcaklık Devamı için tıklayın... sıcaklık normalde vram çok düşük bide her oyunda cpu%30 veya 40ı geçmiyor bunlar normalmi çünkü anlık fps drop yaşıyorum