ETS'2 için direksiyon seti önerisi.

Bende oled monitör ile akmak istiyorum ama işte hevesim kaçar eminim. Yine de denemek istiyorum.
VD4 gibi Direct Drive bir model alırsanız hevesiniz fln kaçmaz. Hevesin kaçar diyenler dandik G29 kullanıcıları genelde.

VD4 gibi Direct Drive bir model alırsanız hevesiniz fln kaçmaz. Hevesin kaçar diyenler dandik G29 kullanıcıları genelde.
Yoo G29 kullanmadım ben. Hiç direksiyon ile sürmedim hatta klavye ile aktım sonra sıkıldım saldım çünkü oyunun uzun sürdürebilirliği yok bence.

İkinci eleden alırsam sorun yaşar mıyım? Faturalı garantili bir kaç aylık ürünler var.
Temizse yaşıyacağını sanmıyorum ben ilk aldığımda 4 5 günde 25 saat filan ets oynadım arada yine oynuyorum assetto corsa trafik modu ve forza 5 ide fırsat buldukça giriyorum ama işten güçten çok fırsat olmuyor bu aralarda crimson desert oynuyorum zaten fırsat olmuyor

Yoo G29 kullanmadım ben. Hiç direksiyon ile sürmedim hatta klavye ile aktım sonra sıkıldım saldım çünkü oyunun uzun sürdürebilirliği yok bence.
Direksiyon setleri hevestir diyenler için konuştum hocam oyunla alakalı değil söylediğim. Klavyeyle zaten sıkmaması mümkün değil.

Sadece ETS oynarım dersen ikinci el pxn v10 pro alabilirsin 12-13 bine vardı sarı sitede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,334
Üyeler
195,600
Son üye
starrynight
Geri